Άρης: Κοιτάζει Καρλίτος για την ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης

Άρης: Κοιτάζει Καρλίτος για την ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης
Photo Credits: INTIME

Ο Καρλίτος επέστρεψε στην Ελλάδα για τη Λαμία το περασμένο καλοκαίρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άρης ψάχνεται αρκετά το τελευταίο διάστημα για τον ποδοσφαιριστή που θα αποτελεί με τον Μορόν την επιθετική γραμμή της ομάδας, με τους ιθύνοντες της ομάδας να έχουν στρέψει στο βλέμμα τους προς τον Καρλίτος.

Ο Καρλίτος επέστρεψε στην Ελλάδα για τη Λαμία το περασμένο καλοκαίρι, ενώ το συμβόλαιο που υπέγραψε με την ομάδα της Φθιώτιδας έχει διάρκεια μέχρι το 2025, κάτι που ίσως να αποτελεί «αγκάθι» για την ώρα.

Εκτός από την ομάδα του Άκη Μάντζιου, υπάρχουν αρκεί «μνηστήρες» που «περιτριγυρίζουν» τον Ισπανό φορ. Ενδιαφέρον έχουν εκφράσει ομάδες από το Κατάρ και την Κύπρο. Μέχρι στιγμής ο 33χρονος έχει αγωνιστεί σε 15 ματς πρωταθλήματος με απολογισμό πέντε γκολ και τρεις ασίστ.

Επίσημη κίνηση δεν έχει γίνει, από τη στιγμή που δεν έχει ξεκαθαρίσει τη σχέση του με την ομάδα της Λαμίας, όμως κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τις εξελίξεις που θα δρομολογηθούν τις επόμενες μέρες.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X