Μίτσελ: Πρωτοπόρος και αήττητος εδώ και δύο μήνες στη Σαουδική Αραβία

Μίτσελ: Πρωτοπόρος και αήττητος εδώ και δύο μήνες στη Σαουδική Αραβία
Photo Credits: INTIME

Ο Ισπανός τεχνικός έξι μήνες μετά την απομάκρυνση του από τον Ολυμπιακό ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Αλ Καντσίγια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μίτσελ μετά την δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό κατάφερε να βρει την ηρεμία του στη Σαουδική Αραβία έχοντας βάλει πλώρη για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία της χώρας με την Αλ Καντσίγια!

Ο Ισπανός τεχνικός έξι μήνες μετά την απομάκρυνση του από τον Ολυμπιακό ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Αλ Καντσίγια (27/10).

Το ντεμπούτο του με τον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας στη Β΄ κατηγορία, όπου μετέχει ήταν αρνητικό γνωρίζοντας την ήττα από την Αλ Ορούμπα, ωστόσο στα επτά παιχνίδια που ακολούθησαν η ομάδα του Μίτσελ έχει πραγματοποιήσει ένα αήττητο σερί (5-2-0) με αποτέλεσμα να «σκαρφαλώσει» στην κορυφή της βαθμολογίας.

Είναι χαρακτηριστικό πως μετά την συμπλήρωση 16 αγωνιστικών, η Αλ Καντσίγια έχει διαφορά έξι βαθμών σε σχέση με την Αλ Τζαμπαλάιν που ακολουθεί.

Ο Μίτσελ έχει θέσει ως στόχο να βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στην Saudi Pro League, όπου δεσπόζει η παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X