Η εκτόξευση του Λιβάι Γκαρσία στην ανάλυση του Μπορμπόκη! (VIDEO)

Η εκτόξευση του Λιβάι Γκαρσία στην ανάλυση του Μπορμπόκη! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τι είπε ο Βασίλης Μπορμπόκης για την εμφάνιση του Λιβάι Γκαρσία στο ματς με τον Βόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ποιότητα του Λιβάι Γκαρσία είναι ξεκάθαρη, όπως η χρησιμότητά του στο επιθετικό πλάνο της ΑΕΚ. Η απουσία του λόγω τραυματισμών στοίχησε σημαντικά στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, καθώς χωρίς τον φορ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο δυσκολευόταν χαρακτηριστικά να τελειώσει τις φάσεις που δημιουργούσε.

Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, ο Γκαρσία σκοράρει συνεχόμενα και συνήθως στις πρώτες φάσεις στις οποίες του εμφανίζονται. Το έκανε στο Αγρίνιο, το έκανε στις Σέρρες, άσχετα αν η ΑΕΚ σε αυτά τα ματς δεν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη, πληρώνοντας τα λάθη της στην άμυνα. Ενώ, σκόραρε και στην Ολλανδία και το ματς με τον Άγιαξ.

Τώρα ο 26χρονος φορ δείχνει ότι επέστρεψε δυναμικά και με το γεγονός ότι έχει σκοράρει σε τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια, απειλεί το ρεκόρ του συμπαίκτη του Έκι Πόνσε, ο οποίος είχε σκοράρει σε έξι σερί ματς την περίοδο 2018-19.

Η εκτόξευση του Λιβάι Γκαρσία στην ανάλυση του Μπορμπόκη

Τι είπε ο Βασίλης Μπορμπόκης για την εμφάνιση του Λιβάι Γκαρσία στο ματς με τον Βόλο

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X