Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ενεργοποιεί τη ρήτρα των δύο «κομμένων» παικτών

Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ενεργοποιεί τη ρήτρα των δύο «κομμένων» παικτών
Photo Credits: INTIME

Ο λόγος για τους Ραφαέλ Βαράν και Άντονι Μαρσιάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το προσεχές διάστημα έχει πολλές μεταγραφικές υποθέσεις που πρέπει να διευθετήσει, καθώς πολλά συμβόλαια λήγουν ενώ και κάποιοι άλλοι παίκτες φαίνεται πως θα φύγουν δανεικοί.

Για τα ζητήματα των συμβολαίων που εκπνέουν ρωτήθηκε ο Έρικ Τεν Χαχ ο οποίος αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως μετά την ενεργοποίηση του ειδικού όρου που υπάρχει στα συμβόλαια των Λίντελοφ, Χανιμπάλ και Γουάν Μπισάκα γίνονται συζητήσεις προκειμένου να ανανεωθεί η συνεργασία και με τους Άντονι Μαρσιάλ και Ραφαέλ Βαράν.

«Είμαστε σε συζητήσεις με τον Ραφαέλ Βαράν και τον Άντονι Μαρσιάλ και ενεργοποιήσαμε τη συμφωνία με τους Άαρον Γουάν Μπισάκα, Βίκτορ Λίντελοφ και Χανιμπάλ».

Θυμίζουμε πως παλαιότερο δημοσίευμα ήθελε τη Γιουνάιτεντ να μην είναι πρόθυμη να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Άντονι Μαρσιάλ ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ραφαέλ Βαράν, φέρεται πως ψαχνόταν για την επιστροφή στη Ρεάλ, κάτι που τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες.

Ο Βαράν έγινε κάτοικος Μάντσεστερ το καλοκαίρι του 2021 αντί του ποσού των 40.000.000 ευρώ ενώ ο Μαρσιάλ κόστισε στους “Κόκκινους Διαβόλους” 60.000.000 ευρώ το 2015.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X