Γουεμπανιαμά για Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Τον παρακολουθούσα να παίζει όταν ήμουν μικρός, είχα έξτρα κίνητρο»

Γουεμπανιαμά για Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Τον παρακολουθούσα να παίζει όταν ήμουν μικρός, είχα έξτρα κίνητρο»
Photo Credits: INTIME

Ο Γουεμπανιαμά επανέλαβε πως όταν ήταν μικρός παρακολουθούσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και αυτό τού έδωσε έξτρα κίνητρο στην πρώτη μάχη τους σε επίπεδο NBΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρώτη μονομαχία του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Βικτόρ Γουεμπανιαμά ήταν βγαλμένη από το Hollywood, με τον «Greek Freak» να βγαίνει νικητής. Μετά το παιχνίδι ο Γιάννης αποθέωσε τον Γάλλο, ο οποίος από την πλευρά του επανέλαβε αυτό που είχε πει πριν από 1.5 χρόνο: Ότι ο σταρ των Μπακς είναι ένας από τους παίκτες που παρακολουθούσε πριν πάει στο NBA.

«Τον παρακολουθούσα να παίζει όταν ήμουν μικρός, είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο” δήλωσε μετά το ματς ο Γουεμπανιαμά, για να προσθέσει ότι “αυτό πάντα σου δίνει έξτρα κίνητρο. Είμαι πολύ ανταγωνιστικός. Θέλω να τα βάζω με όλους, να γίνομαι κακός. Ήταν ωραίο παιχνίδι»

Κλείνοντας, ο Γουεμπανιαμά τόνισε: «Προσπαθώ να μαθαίνω από όλους τους σπουδαίους παίκτες. Ο Γιάννης είναι ένας από αυτούς που έχω παρακολουθήσει πολύ. Ο τρόπος που χρησιμοποιεί το σώμα του και το εκμεταλλεύεται στο 100% είναι κάτι που θαυμάζω. Είναι ένας παίκτης που ξέρω πολύ καλά».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X