ΑΕΚ: Ο Λιβάι Γκαρσία τα «σπάει» - Σκοράρει ανά 86 λεπτά στην Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Ο Λιβάι Γκαρσία τα «σπάει» - Σκοράρει ανά 86 λεπτά στην Ελλάδα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Λιβάι Γκαρσία είναι ξανά εδώ με τα στατιστικά του να είναι απίστευτα και τρομερά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιβάι Γκαρσία είναι ξανά εδώ. Επέστρεψε στις υποχρεώσεις της ΑΕΚ και καταφέρνει να «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα μπορεί να χαμογελά… Και αυτό όχι γιατί η ΑΕΚ επέστρεψε στα τρίποντα μετά τα τρία σρί άσχημα αποτελέσματα με Άγιαξ (1-2), Παναιτωλικό (2-2) και Πανσερραϊκό (2-2) με τον Βόλο (3-0), αλλά για την κατάσταση του Λιβάι Γκαρσία.

Κόντρα στον Βόλο ο Λιβάι έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα στην ΑΕΚ του τελευταίου 1,5 χρόνου. Να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Ο Γκαρσία σκόραρε δις κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας. Ναι, κατάφερε να σκοράρει για 4ο σερί ματς, όμως το εντυπωσιακό του νούμερο στα γκολ με τις εμφανίσεις.

Ο περσινός αρχισκόρερ της ΑΕΚ είναι και πάλι πρώτος σκόρερ της έχοντας πέντε γκολ σε 6 ματς. Και αν δει κανείς τα λεπτά συμμετοχής εκεί είναι που εντυπωσιάζει.

Ο άσος της ΑΕΚ έχει παίξει συνολικά 427 λεπτά στη Super League και έχει σκοράρει πέντε φορές έχοντας και μία ασίστ. Με απλά λόγια, αλλά εντυπωσιακά σκοράρει ανά 86 λεπτά. Συνολικά φέτος ο Λιβάι έχει παίξει σε 12 ματς, μετρά έξι γκολ και δύο ασίστ σε 857 λεπτά συνολικά. Με απλά λόγια καταφέρνει να βρει δίχτα ανά 143 λεπτά.

Δείτε τα στατιστικά:

ΑΕΚ: Ο Λιβάι Γκαρσία τα «σπάει» - Σκοράρει ανά 86 λεπτά στην Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X