Η μητέρα του Άλβες διέρρευσε φωτογραφίες της γυναίκας που κατήγγειλε τον διεθνή Βραζιλιάνο για σεξουαλική επίθεση

Η μητέρα του Άλβες διέρρευσε φωτογραφίες της γυναίκας που κατήγγειλε τον διεθνή Βραζιλιάνο για σεξουαλική επίθεση
Photo Credits: INTIME

Η μητέρα του Ντάνι Άλβες δημοσίευσε φωτογραφίες της καταγγέλλουσας στα social media και κινδυνεύει με μήνυση από την 24χρονη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντάνι Άλβες κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και βρίσκεται υπό κράτηση στις φυλακές της Βαρκελώνης από τις 20 Ιανουαρίου του 2023. Η πρόταση της εισαγγελίας κάνει λόγο για ποινή φυλάκισης οκτώ με δέκα χρόνια, σε περίπτωση που αποδειχθεί η ενοχή του.

Η μητέρα του αποφάσισε να αναρτήσει στο Instagram ένα video με φωτογραφίες της νεαρής καταγγέλλουσας, σε εικόνες που φαίνεται να διασκεδάζει, χορεύοντας.

Στο βίντεο έχει προστεθεί μουσική αλλά και κάποια σχόλια στα Πορτογαλικά, στα οποία ζητείται η δικαίωση του πρώην ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα καθίσει στο εδώλιο του δικαστηρίου τον Φεβρουάριο του 2024.

Η μητέρα του Άλβες αγνόησε την εντολή του ανακριτή, όπου απαγόρευσε την διάδοση στοιχείων που δίνει πληροφορίες για την ταυτότητα της κοπέλας και τώρα κινδυνεύει με μήνυση.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X