Χρυσοχοΐδης κατά την παραλαβή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη: «Στους νεκρούς προσκυνάμε και δεν ξεχνάμε» (VIDEO)

Χρυσοχοΐδης κατά την παραλαβή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη: «Στους νεκρούς προσκυνάμε και δεν ξεχνάμε» (VIDEO)

Τι είπε ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κατά την παραλαβή του υπουργείου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με έμμεσες αναφορές στους νεκρούς αστυνομικούς, αλλά και στον Μιχάλη Κατσούρη παρέλαβε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από τον Γιάννη Οικονόμου ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Τραβάμε γραμμή, είχαμε νεκρούς πολίτες, παιδιά, νέα παιδιά και αστυνομικούς νεκρούς, νέα παιδιά. Στους νεκρούς προσκυνάμε και δεν ξεχνάμε», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Υπάρχουμε ως αστυνομία για να προστατεύουμε τους πολίτες, να δημιουργούμε, να υφαίνουμε και να επεκτείνουμε το δίχτυ της ασφάλειας. Η εποχή άλλαξε και πρέπει να πω ότι εμείς είμαστε πίσω. Οι μεταρρυθμίσεις που σχεδιάστηκαν πριν από 3 χρόνια, θα επικαιροποιηθούν και θα αναβαθμιστούν και όπως με ενημέρωσε ο κ. Οικονόμου είναι έτοιμες για να υλοποιηθούν», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Χρυσοχοΐδης.

«Τραβάμε γραμμή, είχαμε νεκρούς πολίτες, παιδιά, νέα παιδιά και αστυνομικούς νεκρούς, νέα παιδιά. Στους νεκρούς προσκυνάμε και δεν ξεχνάμε. Η αστυνομία, όμως, δεν εκδικείται. Τιμά την μνήμη των παιδιών της, τιμά την μνήμη των πολιτών με το να δουλεύει και να προχωρά μπροστά. Τραβάμε γραμμή και πρώτος απ’ όλους εγώ. Πικρίες, αδικίες, δεν έχουμε την πολυτέλεια να ασχοληθούμε, έχουμε μείνει πίσω και πρέπει να τρέξουμε γιατί ο αστυνομικός έχει στολή και αποστολή».


Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X