ΑΕΚ: Ξεκίνησε η «επιχείρηση Ολυμπιακός» στα Σπάτα χωρίς νέα προβλήματα

ΑΕΚ: Ξεκίνησε η «επιχείρηση Ολυμπιακός» στα Σπάτα χωρίς νέα προβλήματα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ξεκίνησε την «επιχείρηση Ολυμπιακός» στα Σπάτα χωρίς νέα προβλήματα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω της το ματς με τον Βόλο, όπου επέστρεψε στα τρίποντα μετά τις δύο «χοντρές» γκέλες» με Παναιτωλικό και Σέρρες στρέφοντας, πλέον, την προσοχή της στο κυριακάτικο ντέρμπι (7/1, 21:00) με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

Το ματς με τον Βόλο (3-0) ολοκληρώθηκε θετικά για την ΑΕΚ που στρέφει, πλέον, την προσοχή στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο Καραϊσκάκη.

Η Ένωση προπονήθηκε το πρωί της Πέμπτης (4/1) στα Σπάτα ξεκινώντας την προετοιμασία της για τον ματς με τον Ολυμπιακό. Σίγουρα το μεγάλο συν, το θετικό μαντάτο αν θέλετε, είναι ότι δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός από το χθεσινό παιχνίδι.

Δεδομένα εκτός είναι και οι Μουκουντί, Χατζισαφί, Μοχαμάντι και Ζίνι που έχουν υποχρεώσεις στα Κύπελλα Εθνών Αφρικής και Ασίας και θα απουσιάσουν για αρκετό καιρό, τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου. Ενώ στα πιτς παραμένει ο Αραούχο.

Ταυτόχρονα είναι ένα ερωτηματικό ο βαθμός ετοιμότητας του Σιντιμπέ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X