Λίβερπουλ: Ο Κλοπ εισηγήθηκε την παραμονή του «αρχιτέκτονα» της νέας εποχής

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ εισηγήθηκε την παραμονή του «αρχιτέκτονα» της νέας εποχής
Photo Credits: INTIME

Θετική ήταν η εισήγηση του Γιούργκεν Κλοπ στην παραμονή του Γιοργκ Σμάντκε, του ανθρώπου που βρίσκεται πίσω από την «αναγέννηση» της Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας του με τον τεχνικό διευθυντή της Λίβερπουλ, Γιοργκ Σμάντκε, επιθυμεί ο Γιούργκεν Κλοπ, κάτι που εξέφρασε και στη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου σε πρόσφατη συνάντησή τους.

Ο προπονητής των «κόκκινων» ήταν ο άνθρωπος που, μετά από δική του εισήγηση, το καλοκαίρι του 2023 -ο μέχρι πρότινος αθλητικός διευθυντής των Βόλφσμπουργκ και Κολωνίας- έγινε κάτοικος του Νησιού.

Ο Σμάντκε θεωρείται ο «αρχιτέκτονας» της «νέας έκδοσης» της Λίβερπουλ, καθώς ο Γερμανός βρίσκεται πίσω από τις συμφωνίες που άλλαξαν ολόκληρη τη μεσαία γραμμή του βρετανικού συλλόγου.

Συγκεκριμένα, ως γνώστης της γερμανικής αγοράς, το 59χρονο υψηλόβαθμο στέλεχος ευθύνεται για τις μεταγραφές των Ντομινίκ Σόμποσλαϊ, Έντο και Ράιαν Χράφενμπερχ από τις Λειψία, Στουτγκάρδη και Μπάγερν Μονάχου αντίστοιχα.

Το συμβόλαιο του Γιοργκ Σμάντκε έχει ισχύ μέχρι το τέλος της σεζόν 2023/24 και στο επόμενο διάστημα αναμένεται να επισπευσθούν οι διαδικασίες ανανέωσης, με τη Λίβερπουλ να έχει βρει στο πρόσωπό του τον ιδανικό αντικαταστάτη του Μίκαελ Έντουαρντς, που άφησε τον σύλλογο το καλοκαίρι του 2022.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X