Δεν στέριωσε σε Άγιαξ και Μπάγερν και τώρα στην Χιρόνα κάνει «παπάδες»

Δεν στέριωσε σε Άγιαξ και Μπάγερν και τώρα στην Χιρόνα κάνει «παπάδες»
Photo Credits: INTIME

Ακόμα μία τρομερή εμφάνιση από τον Ντάλεϊ Μπλιντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν και δεν στέριωσε σε Άγιαξ και Μπάγερν Μονάχου, ο Ντάλεϊ Μπλιντ κάνει μία εξαιρετική σεζόν στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Χιρόνα.

Ο 33χρονος Ολλανδός, που αγωνίζεται με μεγάλη ευκολία τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως αριστερός μπακ μετακόμισε ως ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι στη Χιρόνα και έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε έναν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της ομάδας.

Ο Μπλιντ έχει καταγράψει τη φετινή αγωνιστική περίοδο 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 1 γκολ και 2 ασίστ στο ενεργητικό του όντας μάλιστα έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στην πρόσφατη νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης για την LaLiga.

Θυμίζουμε πως ο Μπλιντ προέρχεται από τις ακαδημίες του Άγιαξ ενώ το 2014 μετακόμισε αντί 17.500.000 ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν επιστρέψει 4 χρόνια αργότερα στον Αίαντα με 16.000.000 ευρώ.

Μάλιστα, ο έμπειρος αμυντικός έχει καταγράψει και 104 συμμετοχές με την εθνική Ολλανδίας με την οποία μάλιστα έχει βρει και τρεις φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X