Στα άσπρα η Άρσεναλ για καλό σκοπό

Στα άσπρα η Άρσεναλ για καλό σκοπό
Photo Credits: INTIME

Οι ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ στην αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ θα φορέσουν λευκές φανέλες, ώστε να στείλουν μήνυμα ενάντια στη βία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Κυριακή(4/1) η Άρσεναλ υποδέχεται τη Λίβερπουλ για το θεσμό του FA Cup. Η αναμέτρηση αυτή αποτελεί την πρώτη του 2024 για τις δύο ομάδες και οι γηπεδούχοι θα φορέσουν λευκές φανέλες.

Ο λόγος της αλλαγής αυτής είναι το μήνυμα που στέλνει η Άρσεναλ απέναντι στο έγκλημα με τη χρήση μαχαιριών και την γενικότερη έξαρση της βίας των ανηλίκων. Οι μετρήσεις στο νησί κάνουν λόγο για πάνω από 13.000 εγκλήματα με μαχαίρι στο Λονδίνο από τον Ιούνιο του 2023.

Έτσι στην αναμέτρηση του «Emirates» οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα αντικαταστήσουν το κόκκινο χρώμα της φανέλας με το άσπρο, κάτι που θα γίνει για πρώτη φορά στη μεγάλη ιστορία του συλλόγου σε εντός έδρας αναμέτρηση.

Στο παρελθόν η Άρσεναλ είχε κάνει ανάλογο εγχείρημα σε δύο εκτός έδρας αγώνες και πάλι για το θεσμό του FA Cup. Οι ποδοσφαιριστές φόρεσαν λευκές φανέλες στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και Όξφορντ Γιουνάιτεντ. Στα δύο αυτά παιχνίδια η ομάδα του Λονδίνου είχε μία ήττα και μία νίκη, με 1-0 και 3-0 αντίστοιχα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X