Ολυμπιακός: Κλείνει τον Κάρμο της Πόρτο

Ολυμπιακός: Κλείνει τον Κάρμο της Πόρτο
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νταβίντ Κάρμο από την Πόρτο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νταβίντ Κάρμο, όλα δείχνουν πως θα ακολουθήσει τον συμπαίκτη του στην Πόρτο Φραν Ναβάρο και θα πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Το πρωί της Τέταρτης (03/01) είχε κυκλοφορήσει στην Τουρκία ότι ο παίκτης θα υπογράψει στους «ερυθρολεύκους» σε 1-2 μέρες και από το ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται πως η περίπτωσή του έχει όντως προχωρήσει αρκετά και οι τρεις πλευρές (Πόρτο, Ολυμπιακός και παίκτης) βρίσκονται κοντά στο deal.

Μάλιστα, σημερινό δημοσίευμα στο live των μεταγραφών της «Record» αναφέρει πως σύμφωνα με πληροφορίες του πορτογαλικού μέσου ο Κάρμο θα βρει τον Φραν Ναβάρο στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, επισημαίνει πως ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός αποτελεί εισήγηση του Κάρλος Καρβαλιάλ και οι δύο πλευρές συζητούν για δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Οι εκπρόσωποί του, όπως τονίζει, βρίσκονται ήδη στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του το συντομότερο δυνατό, αφού υπάρχει και σφοδρή επιθυμία του ίδιου του παίκτη γι’ αυτήν. Μην ξεχνάμε πως αυτή τη στιγμή ο Κάρμο βρίσκεται στην δεύτερη ομάδα των «δράκων» και ο ίδιος θέλει να πάρει παιχνίδια για να βρίσκεται στα τελικά του Euro με την εθνική Πορτογαλίας.

Υπενθυμίζουμε πως οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν στην απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών, με την δεύτερη περίπτωση να είναι εκείνη του Γκαμπριέλ Περέιρα, που είναι επίσης προχωρημένη.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X