Μουρίνιο: «Δεν υπάρχει κάποια επαφή με Βραζιλία - Δεν πιστεύω πως η Ρόμα μιλά με άλλους προπονητές πίσω από την πλάτη μου»

Μουρίνιο: «Δεν υπάρχει κάποια επαφή με Βραζιλία - Δεν πιστεύω πως η Ρόμα μιλά με άλλους προπονητές πίσω από την πλάτη μου»
Photo Credits: INTIME

Ο Ζοσέ Μουρίνιο διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να υπογράφει με την εθνική Βραζιλίας ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει κάποια επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο σχολίασε τις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία οι οποίες τον στέλνουν στην Βραζιλία για να αναλάβει την εθνική ομάδα.

«Δεν έχω μιλήσει ούτε εγώ ούτε ο ατζέντης μου με τη Βραζιλία. Έχω πει στον εκπρόσωπό μου πως μέχρι να αποφασίσει η Ρόμα αν θα μείνω ή όχι, δεν θέλω να ξέρω για οποιαδήποτε επαφή ή να μιλήσω με κανέναν άλλο», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Όσο για τα σενάρια πως η διοίκηση της Ρόμα βρίσκεται σε αναζήτηση αντικαταστάτη; «Δεν πιστεύω πως είναι αλήθεια. Δεν έχω κανέναν λόγο να πιστεύω πως η οικογένεια Φρίντκιν δεν είναι ειλικρινείς μαζί μου. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως θέλουν να μείνω, αλλά δεν πιστεύω πως μιλάνε πίσω από την πλάτη μου με άλλους προπονητές. Εγώ πάντα ήμουν ειλικρινής με τη Ρόμα. Όταν είχαμε συμφωνήσει αλλά δεν είχα υπογράψει, δέχτηκε μια πρόταση από μια άλλη ομάδα, που ήθελε να αθετήσω τον λόγο μου στη Ρόμα, αλλά είπα όχι. Δεν θα σας πω ποια είναι, αλλά θα τη δείτε στο ντοκιμαντέρ μου στο Netflix που θα βγει σε λίγες μέρες», ανέφερε.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X