ΑΕΚ Betsson: Έχει τα μάτια της ανοικτά και στην ελληνική αγορά - Τι παίζει με Αγραβάνη και Γιαννόπουλο

ΑΕΚ Betsson: Έχει τα μάτια της ανοικτά και στην ελληνική αγορά - Τι παίζει με Αγραβάνη και Γιαννόπουλο
Photo Credits: INTIME

Συνεχίζει τις προσπάθειες ενίσχυσης η ΑΕΚ Betsson

Εν αναμονή της άφιξης του Ρίκι Λίντο και της ανακοίνωσης για τον Μπράντον Νάιτ, η ΑΕΚ Betsson συνεχίζει τις προσπάθειες για ενίσχυση του ρόστερ της.

Μπορεί να έφυγαν ο Μπεν Μάκλεμορ και ο Καμπενγκέλε, αλλά οι άνθρωποι της Ένωσης, κινήθηκαν πολύ γρήγορα για να καλύψουν τα κενά. Ο Ρίκι Λίντο, αναμένεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα, με τον Νάιτ, να έρχεται μάλλον την επόμενη.

Όμως η ενίσχυση δεν σταματάει εκεί. Ο τραυματισμός του Κουζμίνσκας, έχει προβληματίσει αρκετά, καθώς πέραν του Κουζέλογλου δεν υπάρχει άλλη αξιόπιστη λύση, με τον Ζοάν Πλάθα να πρέπει να καταφύγει σε αλχημείες, με τον Μόργκαν στην θέση του φόργουορντ. Για αυτό τον λόγο, η ΑΕΚ κοιτάζει και την Ελληνική αγορά, με τους διαθέσιμους παίκτες.

Η Ένωση ενδιαφέρθηκε για τον Χάρη Γιαννόπουλο του Αμαρουσίου, όμως η ομάδα των Βορείων Προαστίων, αρνήθηκε να δώσει τον πιο φορμαρισμένο της παίκτη το τελευταίο διάστημα. Πάντα στα υπόψη είναι και ο Δημήτρης Αγραβάνης, που αυτόν τον καιρό κάνει την αποθεραπεία του και ετοιμάζεται για την επάνοδο του. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του, θα είναι έτοιμος προς τα τέλη του Ιανουαρίου, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Μάλιστα, ο ίδιος ο παίκτης προσέγγισε την ΑΕΚ και έδειξε μεγάλη διάθεση για να έρθει στην ομάδα, δίνοντας όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις και για την φυσική του κατάσταση, αλλά και για την συμπεριφορά του.

Στην Ένωση θα το σκεφτούν πολύ καλά, θα βάλουν κάτω όλα τα δεδομένα και θα αποφασίσουν, καθώς ο Αγραβάνης είναι από τους καλούς Έλληνες παίκτες, όμως τα προβλήματα που έχει προκαλέσει όλα τα χρόνια, είναι ανασταλτικός παράγοντας.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X