Τώρα είναι η ευκαιρία του Δέλλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellasΠέντε γκολ στη Νάξο, οκτώ απέναντι στον Μανδραϊκό, τρία χατ τρικ ο Μπρέσεβιτς, επιθετικό κρεσέντο από Ανάκογλου και Πλατέλλα και η …ζωή της ΑΕΚ στη Γ΄Εθνική συνεχίζεται μετρώντας …αντίστροφα. Πόσο σημασία μπορεί να έχουν πια όλα αυτά για την Ένωση ως το τέλος του πρωταθλήματος; Για τον κόσμο της ομάδας, ενδεχομένως αρκετή αφού τα μεγάλα σκορ αποτελούν ότι πιο θελκτικό για τους φιλάθλους. Για τον προπονητή όμως το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι ότι συνδυάζονται με τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Στις αρχές του “μαραθωνίου” ασκήθηκε σκληρή κριτική στον Δέλλα (από κάποιους καλόπιστη, και από άλλους το αντίθετο) για την εικόνα που παρουσίαζε η ομάδα του, αλλά πλέον, όσο περνάει ο καιρός, ο τεχνικός του δικεφάλου και οι συνεργάτες του πιστώνονται τις εξαιρετικές εμφανίσεις και θα πρέπει να αισθάνονται απόλυτα δικαιωμένοι για το θέαμα που προσφέρει η ΑΕΚ.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Το θεμα είναι τι γίνεται από εδώ και στο εξής. Φαντάζομαι όλοι θα συμφωνήσουν ότι η Ένωση έχει ήδη εξασφαλίσει (όχι μαθηματικά, αλλά ουσιαστικά) την άνοδο και το δέλεαρ ως το φινάλε δεν είναι οι νέες εφτάρες, οχτάρες ή …εννιάρες. Από τώρα ως το τέλος του πρωταθλήματος ο Τραϊανός Δέλλας έχει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει ποιοι παίκτες από το ρόστερ έχουν την ικανότητα να προσφέρουν την επόμενη σεζόν στην ομάδα. Ειδικά απ’ τους νεότερους σε ηλικία, τους οποίους έχουμε δει ελάχιστα να αγωνίζονται, το δείγμα δεν είναι ικανό για συμπεράσματα. Εκεί θα πρέπει να επικεντρωθεί ο προπονητής της ΑΕΚ για να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η αγωνιστική σεζόν.

Στα ματς που απομένουν (και δεν είναι λίγα) θα πρέπει να πάρουν ευκαιρίες όλοι οι παίκτες του ρόστερ για να αποδειχθεί ποιοι πραγματικά …κάνουν και ποιοι πολύ απλά δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευθούν την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκς. Ο Δέλλας έχει επίσης την ευκαιρία να αναδείξει τους νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι υπό προϋποθέσεις θα καταφέρουν του χρόνου να ενσωματωθιούν στην ομάδα. Αν το πετύχει αυτό θα είναι το πιο σημαντικό κέρδος από τη φετινή σεζόν “ταλαιπωρίας” της ΑΕΚ στα …αλώνια της Γ’ Εθνικής.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X