Ολυμπιακός: Καλά ξεκίνησε ο Καρβαλιάλ, τα έριξε στους παίκτες του - «Οι φανέλες δεν παίζουν μόνες τους»

Ολυμπιακός: Καλά ξεκίνησε ο Καρβαλιάλ, τα έριξε στους παίκτες του - «Οι φανέλες δεν παίζουν μόνες τους»
Photo Credits: INTIME

«Καρφιά» του Κάρλος Καρβαλιάλ προς τους παίκτες του για την ήττα από τη Λαμία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Καρφιά» του Κάρλος Καρβαλιάλ προς τους παίκτες του για την ήττα από τη Λαμία, τονίζοντας πως «οι φανέλες δεν παίζουν μόνες τους», ενώ παράλληλα έκανε λόγο και για ζητήματα αγωνιστικής συμπεριφοράς.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Κάρλος Καρβαλιάλ στη συνέντευξη Τύπου μετά το Λαμία – Ολυμπιακός 1-0:

Για το αποτέλεσμα: «Συγχαρητήρια για τη νίκη της Λαμίας. Θέλω να πω πως αυτό το παιχνίδι θα αποτελέσει μάθημα για να μην έχουμε ξανά την ίδια εικόνα στη συνέχεια. Φορέσαμε τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά δεν αγωνιστήκαμε σαν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι φανέλες δεν παίζουν μόνες τους. Δεν προσπαθήσαμε όσο έπρεπε και αυτό πρέπει να μας γίνει μάθημα γιατί όποιος θέλει να είναι πρωταθλητής δεν μπορεί να κάνει τέτοια παιχνίδια και αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί ξανά μέχρι το τέλος της χρονιάς αναφορικά με τη συμπεριφορά μας».

Για το αν υπάρχει πρόβλημα δημιουργίας στον Ολυμπιακό: «Δε συμφωνώ με αυτό γιατί στον Ατρόμητο δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δε σκοράραμε και αυτό είναι διαφορετικό γιατί επιθετικά ήμασταν δημιουργικοί. Σε αντίθεση με το ματς με τη Λαμία που δημιουργήσαμε ελάχιστες ευκαιρίες, όμως δε μας άρεσε η επιθετική λειτουργία, αλλά και γενικότερα δε μας άρεσε τίποτα στο παιχνίδι μας. Δε σκοράραμε με τη Λαμία γιατί δεν είχαμε φάσεις, ενώ στον Ατρόμητο ήμασταν δημιουργικοί».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X