Πάει για διπλό «μπαμ» ο Αστέρας: Φέρνει Γιαμπλόνσκι, κλείνει και Λύρατζη!

Πάει για διπλό «μπαμ» ο Αστέρας: Φέρνει Γιαμπλόνσκι, κλείνει και Λύρατζη!
Photo Credits: INTIME

O Αστέρας Τρίπολης λίγες ώρες μετά τη σπουδαία νίκη επί του Άρη, κλείνει δύο ποδοσφαιριστές και ενισχύεται σημαντικά στο δεξί άκρο της άμυνας και στα χαφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το… κερασάκι στην τούρτα μετά την σπουδαία ανατροπή και νίκη επί του Άρη, βάζει ο Αστέρας Τρίπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr οι Αρκάδες ολοκληρώνουν εντός των επομένων ημερών, αν δεν υπάρχει κάποιο απρόοπτο, δύο σημαντικές μεταγραφές, καλύπτοντας τα κενά στο ρόστερ τους.

Ο ένας είναι ο Εβγκένι Γιαμπλόνσκι. Πρόκειται για 28χρονο Λευκορώσο χαφ, ο οποίος παίζει κυρίως ως «εξάρι», αλλά μπορεί να προσφέρει τόσο ως οκτάρι όσο και ως στόπερ υπό προϋποθέσεις. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία, έχοντας περάσει… μια ζωή στην Μπάτε Μπορίσοφ, με την οποία συμμετείχε σε πολλά ευρωπαϊκά ματς και έχει κατακτήσει με την ομάδα 5 πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα και 3 Σούπερ Καπ. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Άρη Λεμεσού, κατακτώντας το πρωτάθλημα Κύπρου και από το καλοκαίρι κυκλοφορεί ελεύθερος, με τον Αστέρα να «καπαρώνει» τον ποδοσφαιριστή για τον επόμενο 1,5 χρόνο. O Γιαμπλόνσκι είναι 32 φορές διεθνής με 3 γκολ με την Λευκορωσία!

Ο δεύτερος είναι ο Λευτέρης Λύρατζης. Ο 23χρονος ταξιδεύει σύντομα στην Τρίπολη για να κλείσει στον Αστέρα με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ ως το φινάλε της σεζόν. Ο Έλληνας μπακ έρχεται να καλύψει το κενό που έχουν οι Αρκάδες στο δεξί άκρο της άμυνας, με τους Καρμόνα-Γκαρθία να μην διανύουν την καλύτερη σεζόν ως τώρα. Ο Λύρατζης αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του «δικεφάλου του βορρά», αλλά φέτος έχει δύο ολιγόλεπτες συμμετοχές αφού είναι δύσκολο λόγω της… πολυκοσμίας στο ρόστερ του ΠΑΟΚ να πάρει αρκετό χρόνο.

Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές, ενώ έχει και μία συμμετοχή με την ανδρών! Με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ ο Λύρατζης μετράει 63 συμμετοχές με 1 γκολ, ενώ τη σεζόν 2019/20 πήγε δανεικός στον Βόλο, με τον οποίο έγραψε 27 ματς με 1 τέρμα.



Πρόκειται για δύο σημαντικές κινήσεις που ανεβάζουν την ποιότητα του έμψυχου δυναμικού και για τις οποίες σας είχε προϊδεάσει το sportfm.gr, με τη διοίκηση να πραγματοποιεί τα «θέλω» του Μίλαν Ράσταβατς στη μεταγραφική περίοδο. Και πλέον μένει να φανεί, αν θα υπάρξει τελικά κίνηση και για την ενίσχυση στο «10». Με την περίπτωση του Κούρτιτς να παραμένει στα ραντάρ αλλά να είναι ασφαλώς δύσκολη, ενώ πάντα οι κεραίες μένουν… ανοιχτές για το αν θα εμφανιστεί κάτι το εξαιρετικό.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X