Η Τσέλσι διέκοψε τον δανεισμό του Αντρέι Σάντος στη Νότιγχαμ

Η Τσέλσι διέκοψε τον δανεισμό του Αντρέι Σάντος στη Νότιγχαμ
Photo Credits: INTIME

Ο δανεισμός του βραζιλιάνου Αντρέι Σάντος στη Νότιγχαμ Φόρεστ ολοκληρώθηκε νωρίτερα, αφού δεν αγωνίζεται όσο θα ήθελαν στην Τσέλσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα χρόνο πριν, η Τσέλσι έβγαζε από τα ταμεία της 14 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Βραζιλίας. Αυτές τις προσδοκίες δημιούργησε ο Αντρέι Σάντος αγωνιζόμενος στη Βάσκο ντα Γκάμα.

Ο 19χρονος παρέμεινε δανεικός στην ομάδα που διέπρεψε και το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στο Λονδίνο. Ήταν εξαρχής δύσκολο να παραμείνει στο ρόστερ του Μαουρίτσιο Ποκετίνο, με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Σκοπός να πάρει χρόνο συμμετοχής για να ξεδιπλώσει τις αρετές του.

Αυτό δεν συνέβη, αφού έγραψε μόλις δύο συμμετοχές! Ένα 90λεπτο απέναντι στην Μπέρνλι για το League Cup τον Αύγουστο και… δέκα λεπτά στο «Άνφιλντ» κόντρα στη Λίβερπουλ για την Premier League.

Στην Τσέλσι θέλουν να δουν τα χρήματα που επένδυσαν για τον Σάντος να «πιάνουν τόπο», γι’ αυτό και διέκοψαν άμεσα τον δανεισμό του στην «Φόρεστ». Αναζητούν λοιπόν άλλες ομάδες να τον δανείσουν προκειμένου να πάρει τα αγωνιστικά λεπτά που χρειάζεται.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X