Ανασχηματισμός: Καθαιρείται ο Οικονόμου από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη - Ο Χρυσοχοΐδης στη θέση του

Ανασχηματισμός: Καθαιρείται ο Οικονόμου από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη - Ο Χρυσοχοΐδης στη θέση του

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να μηδενίσει το κοντέρ και να προχωρήσει σε αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κύβος ερρίφθη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται ότι έχει καταλήξει στις αποφάσεις του για ανασχηματισμό ο οποίος είναι θέμα 24ώρων – ίσως και ωρών όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες.

Έτσι με το «καλημέρα» της νέας χρονιάς, ο πρωθυπουργός αναμένεται να μηδενίσει το κοντέρ και να προχωρήσει σε αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου αναμένεται να καθαιρεθεί και στη θέση του θα τοποθετηθεί από τον πρωθυπουργό, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Η διοίκηση του Γιάννης Οικονόμου στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εποφορτίζεται με «συγκλονιστική αποτυχία στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη», όπως ο ίδιος είχε δηλώσεις. Όπως επίσης και με τον θάνατο του αστυνομικού από την φωτοβολίδα στα επεισόδια του Ρέντη. Ο ίδιος προτοστάτησε και στην απόφαση να κλείσουν τα γήπεδα ποδοσφαίρου για δύο μήνες ως αποτέλεσμα της δικής του ανεπάρκειας.

Σημειώνεται ότι την σχετική φημολογία φούντωσε και το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα μέχρι και την Παρασκευή οπότε και θα αναχωρήσει για τις Αιγές προκειμένου να εγκαινιάσει την αναστήλωση του ανακτόρου του Φιλίππου του Β’. Εν συνεχεία θα αναχωρήσει οικογενειακώς για τα Χανιά -και όχι για την Αρίστη στα Ζαγοροχώρια όπως είχε προγραμματίσει αρχικώς – όπου θα περάσει τα Θεοφάνια.

Τα αρμόδια χείλη παραμένουν «σφραγισμένα» για το εύρος των αλλαγών στο κυβερνητικό σχήμα, ωστόσο οι εκτιμήσεις που υπάρχουν είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης θα προχωρήσει σε αλλαγές σε κρίσιμους τομείς με έντονο κοινωνικό ενδιαφέρον. Το σύνολο των υπουργείων έχει ήδη αξιολογηθεί τόσο από τον ίδιο όσο και από τους στενούς του συνεργάτες στο μέγαρο Μαξίμου, ως εκ τούτου έχουν εντοπιστεί οι αδυναμίες που καταγράφονται σε συγκεκριμένα χαρτοφυλάκια.

Πηγή: protothema.gr

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X