Λαμία: Εκτός αποστολής ο Καρλίτος για Ολυμπιακό - Η θέση της ΠΑΕ στα μεταγραφικά σενάρια για τον Ισπανό

Λαμία: Εκτός αποστολής ο Καρλίτος για Ολυμπιακό - Η θέση της ΠΑΕ στα μεταγραφικά σενάρια για τον Ισπανό
Photo Credits: INTIME

Ο Καρλίτος έμεινε εκτός για το ματς με τον Ολυμπιακό, με τη Λαμία να ξεκαθαρίζει πως είναι τραυματίας και πως δεν έχει έρθει καμία πρόταση για μεταγραφή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς τον Καρλίτος θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό η Λαμία το απόγευμα της Τετάρτης (03/01, 17:00). Ο Ισπανός έμεινε εκτός αποστολής, καθώς ένιωσε κάποιες μικροενοχλήσεις και τέθηκε εκτός πλάνων του Λεωνίδα Βόκολου για το ματς.

Ωστόσο, για τον Καρλίτος φαίνεται πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ομάδες του Κατάρ και της Κύπρου (Απόλλων Λεμεσού μεταξύ άλλων), με τη Λαμία να ξεκαθαρίζει στο Δελτίο Τύπου για την αποστολή του αγώνα «ότι δεν έχει φτάσει στα γραφεία του συλλόγου καμία επίσημη πρόταση, που να αφορά τον εν λόγω ποδοσφαιριστή».

Συγκεκριμένα, αναφέρει η ΠΑΕ:

«Εκτός αποστολής έμεινε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, που εκτίει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης καρτών και ο Καρλίτος που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Όσο αφορά τα διάφορα μεταγραφικά σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον Καρλίτος, η ΠΑΕ Λαμία δηλώνει ότι δεν έχει φτάσει στα γραφεία του συλλόγου καμία επίσημη πρόταση, που να αφορά τον εν λόγω ποδοσφαιριστή».

Εκτός, επίσης, έμειναν και οι Λέικ, Τσιλιανίδης, Σαραμαντάς, Λόνγκο και Σαντάνα.

Η αποστολή: Ναγκί, Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Σίντκλεί, Πάβλοβετς, Αμαράλ, Κορνέζος, Βασιλαντωνόπουλος, Νούνιες, Σλίβκα, Μαρτίνεθ, Μάλτσι, Τσιλούλης, Στάνκο, Μούλα, Τόσιτς, Ακούνια, Κοντονικός, Τσούκαλος.»

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X