ΑΕΚ: Οι τέσσερις που αναχώρησαν για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και το Asian Cup

ΑΕΚ: Οι τέσσερις που αναχώρησαν για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και το Asian Cup
Photo Credits: INTIME

Μουκουντί, Ζίνι, Χατζισαφί και Μοχαμάντι έχουν ήδη αναχωρήσει για τις πατρίδες τους, προκειμένου να συμμετάσχουν σε Κύπελλο Εθνών Αφρικής και Ασίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τέσσερις απόντες λόγω Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και Ασίας συνεχίστηκαν οι προπονήσεις της ΑΕΚ την Τρίτη (2/1).

Χωρίς τέσσερις συνεχίστηκαν την Τρίτη (2/1) οι προπονήσεις της ΑΕΚ. Ο λόγος για τους Μουκουντί, Ζίνι, Χατζισαφί και Μοχαμάντι που αναχώρησαν για τις πατρίδες τους, προκειμένου να ενσωματωθούν στις εθνικές ομάδες των χωρών τους ενόψει Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και Ασίας.

Η ΑΕΚ, ως όφειλε βάσει κανονισμού της FIFA, έπρεπε να απελευθερώσει τους παίκτες την 1η Ιανουαρίου και αυτό έκανε. Έτσι οι τέσσερις ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται από δω και πέρα και μέχρι την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των Καμερούν, Ανγκόλα και Ιράν.

Eπιπλέον, να θυμίσουμε πως εκτός παραμένουν οι Αραούχο και Σιντιμπέ, με τον Αργεντινό επιθετικό, να μην υπολογίζεται για το παιχνίδι απέναντι στον Βόλο.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X