Την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Θωμάς Μαύρος αγκαλιάζει τον κόσμο της ΑΕΚ- Θα παρουσιαστούν συλλεκτικές φανέλες του!

Την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Θωμάς Μαύρος αγκαλιάζει τον κόσμο της ΑΕΚ- Θα παρουσιαστούν συλλεκτικές φανέλες του!
Photo Credits: INTIME

Στο ΑΕΚ Shop της OPAP ARENA θα παρευρεθεί ο Θωμάς Μαύρος το μεσημέρι της Κυριακής 7 Ιανουαρίου 2024

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ευκαιρία για ένα πρωινό με τον Θωμά Μαύρο θα έχουν οι φίλοι της ΑΕΚ, καθώς θα παραβρεθεί στο κατάστημα της ΑΕΚ που βρίσκεται στην «Αγια Σοφιά-OPAP Arena», ενώ θα παρουσιαστούν  συλλεκτικές φανέλες του μεγάλου σκόρερ των δεκαετιών ’70 και ’80.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Ένα πρωινό παρέα με τον Θωμά Μαύρο θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν οι φίλοι της ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή 7 Ιανουαρίου στο ΑΕΚ Shop της OPAP ARENA στην πλατεία του Αετού, όπου θα παρουσιαστούν και θα είναι διαθέσιμες δύο συλλεκτικές φανέλες από το ένδοξο παρελθόν του μεγάλου σκόρερ των δεκαετιών ’70 και ’80, καθώς και όλη η σειρά με lifestyle ρούχα που σχεδιάστηκαν προς τιμήν του!

Ο Αιώνιος Πρεσβευτής της ΑΕΚ θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης που θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι και κατά τη διάρκεια της οποίας θα υπογράψει αυτόγραφα και θα φωτογραφηθεί με τους φιλάθλους. Ο μεγάλος Θωμάς Μαύρος περιμένει τους φίλους της ΑΕΚ όλων των ηλικιών, τους μεγαλύτερους για να θυμηθούν μαζί τις στιγμές της δόξας του και τους νεαρότερους για να διδαχθούν το ποδοσφαιρικό του μεγαλείο.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X