Αντσελότι: «Δεν θα πάρουμε αμυντικό» - Οι σκέψεις για το μέλλον του στη Ρεάλ

Αντσελότι: «Δεν θα πάρουμε αμυντικό» - Οι σκέψεις για το μέλλον του στη Ρεάλ
Photo Credits: INTIME

Ο Κάρλο Αντσελότι έβαλε τέλος στα σενάρια για απόκτηση κεντρικού αμυντικού από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με τα σενάρια που κυκλοφορούν στην Ισπανία κινείται για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του Αλάμπα.

Η «Marca» μάλιστα, μέσα στις γιορτές έγραψε ότι η «βασίλισσα» ενδιαφέρεται για τον Αϊμερίκ Λαπόρτ της Αλ-Νασρ.

Ο Κάρλο Αντσελότι πάντως, με δηλώσεις του έβαλε τέλος στα συγκεκριμένα σενάρια και διέψευσε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα αποκτήσει αμυντικό. «Δεν σκεφτόμαστε να αποκτήσουμε νέο σέντερ μπακ αυτή τη στιγμή» τόνισε ο Αντσελότι και συμπλήρωσε. «Έχουμε τους Νάτσο (Φερνάντεθ) και Ρούντιγκερ για αυτή τη θέση. Επίσης, έχουμε τον Τσουαμείνι και τον Καρβαχάλ, και οι δύο μπορούν να παίξουν ως σέντερ μπακ».

Όσον αφορά το μέλλον του είπε. «Αγαπώ τη Ρεάλ Μαδρίτης και θέλω να μείνω εδώ. Θα μπορούσα να μείνω εδώ και αφού σταματήσω από προπονητής. Είχα επαφές με τη Βραζιλία, σίγουρα – αλλά ήταν όλα σε κατάσταση αναμονής καθώς πάντα περίμενα τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαι χαρούμενος που μένω εδώ».

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X