«Σε επαφές με την Βιζέλα για Μπρούνο Γουίλσον ο Παναθηναϊκός»

«Σε επαφές με την Βιζέλα για Μπρούνο Γουίλσον ο Παναθηναϊκός»
Photo Credits: INTIME

Ενδιαφέρον για τον Μπρούνο Γουίλσον της Βιζέλα, αναφέρει πορτογαλικό δημοσίευμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από τα δημοσιεύματα στην Τουρκία για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ολιμπιού Μορουτσάν, έρχεται δημοσίευμα από σημερινό ρεπορτάζ της «Abola», στο οποίο αναφέρετε πως οι «πράσινοι» έχουν έρθει σε επαφή με τη Βιζέλα για την απόκτηση του Μπρούνο Γουίλσον.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε από τον πορτογαλικό σύλλογο το καλοκαίρι του 2021 ως ελεύθερος από την Μπράγκα, ενώ τη φετινή σεζόν μετρά 17 συμμετοχές και έχει σκοράρει ένα τέρμα.

Ο Πορτογάλος αμυντικός, αυτή τη στιγμή είναι δεύτερος στο πρωτάθλημα της χώρας του στην κατηγορία των κομβικών κοψιμάτων, καθώς μετράει 14, μαζί με τους Αντόνι Σίλβα της Μπενφίκα και τον Ρέλβας της Πορτιμονένσε.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι κι έτσι ο παίκτης έχει το δικαίωμα να συζητάει με όποια ομάδα το επιθυμεί πλέον. Ωστόσο το ρεπορτάζ δεν αποκλείει την περίπτωση να μετακινηθεί εκείνος και στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου.

Στην καριέρα του έχει φορέσει ακόμα τις φανέλες της Σπόρτινγκ Λισαβώνας, της Τοντέλα και της Τενερίφη.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X