Μπονούτσι: «Ο Γκουαρδιόλα έδινε 100 εκατ. ευρώ, αλλά εμένα με καθοδηγούσε η καρδιά»

Μπονούτσι: «Ο Γκουαρδιόλα έδινε 100 εκατ. ευρώ, αλλά εμένα με καθοδηγούσε η καρδιά»
Photo Credits: INTIME

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι μίλησε για το ενδιαφέρον που έδειξε η Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτησή του και για τη δική του απόφαση να μείνει, το 2016, στη Γιουβέντους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο έμπειρος Ιταλός αμυντικός άφησε την Ουνιόν Βερολίνου και αναζητά ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Μίλησε στην βρετανική εφημερίδα SUN λέγοντας ότι το 2016 ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον ήθελε στους «Πολίτες» και προσέφερε 100 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Ωστόσο, ο Μπονούτσι είπε τότε «όχι» και προτίμησε να μείνει στο Τορίνο.

«Το 2016 ήμουν κοντά στη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία πρόσφερε σχεδόν 100 εκατομμύρια ευρώ στη Γιουβέντους. Αλλά μαζί με τον σύλλογο αποφάσισα να μείνω. Υπήρξαν κάποιες συζητήσεις ακόμη και το 2017, αφού η Γιούβε με έβαλε προς πώληση… Στο τέλος τα πράγματα έπρεπε να είναι έτσι. Το να έχω προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Γκουαρδιόλα θα ήταν φανταστικό γιατί θα με είχε βελτιώσει, αλλά δεν μπορώ να παραπονεθώ», λέει ο αμυντικός, ο οποίος προσθέτει ότι «στην πραγματικότητα στην καριέρα μου έχω κερδίσει πολλά τρόπαια. Πάντα άφηνα την καρδιά μου να με καθοδηγεί, γι’ αυτό έμεινα στη Γιουβέντους» ήταν τα λόγια του Μπονούτσι, ο οποίος μίλησε και για τον Τζον Στόουνς, έναν παίκτη που αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον ίδιο:

«Οι ποδοσφαιριστές σαν αυτόν είναι όλο και πιο σπάνιοι, είναι ηγέτης. Έχει τεχνικά προσόντα, παίζει με ευφυΐα και την κατάλληλη μοχθηρία. Ο Γκουαρδιόλα έχει βρει έναν τέλειο ρόλο για αυτόν στη Μάντσεστερ Σίτι. Κατά καιρούς κάνει μερικά λάθη όπως όλοι οι άλλοι , αλλά έχει ακόμα χρόνο να βελτιωθεί. Ο Στόουνς έχει κάνει σπουδαία πράγματα και μου αρέσει πολύ, είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο».

 

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X