Τσιτσιπάς: «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παίξω και στο μονό με τον Καναδά»

Τσιτσιπάς: «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παίξω και στο μονό με τον Καναδά»

Πιθανή η συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά και στο μονό του αγώνα με τον Καναδά για την Ελλάδα στο United Cup

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να ενισχύσει στο μονό την Ελλάδα στην αναμέτρηση με την Χιλή, κάτι που όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος στοίχισε. Αγωνίστηκε μόνο στο μεικτό διπλό με την Μαρία Σάκκαρη, αλλά ήταν εμφανώς επηρεασμένος από τις ενοχλήσεις στη μέση του. Πάντως ο ίδιος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί κόντρα στον Καναδά στη δεύτερη μέρα των αγώνων για το United Cup στο Σίδνεϊ.

«Είμαι πολύ καλύτερα σε σχέση με έναν μήνα πριν. Δεν ήμουν 100% σίγουρος ότι θα είχα την ευκαιρία να παίξω στο United Cup. Δεν πέρασε από το μυαλό μου όταν σκεφτόμουν το comeback μου. Πέρασα δύσκολες στιγμές στο τέλος της χρονιάς, τα πράγματα δεν φαίνονταν καλά. Σήμερα αισθανόμουν υπέροχα. Ήταν μόνο μια στιγμή κατά τη διάρκεια του ματς που ένιωσα κάτι, αλλά δε νομίζω ότι πρέπει να με απασχολήσει πολύ. Δεν είναι μεγάλο θέμα», ανέφερε το νούμερο 6 στον κόσμο.

Όσον αφορά στον αγώνα με τον Καναδά ο Τσιτσιπάς δήλωσε: «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παίξω και στα δύο» απάντησε.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X