Παναθηναϊκός: Θλάση ο Παλάσιος, χάνει τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Θλάση ο Παλάσιος, χάνει τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ποδαρικό στο 2024 με απουσία στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» θα χάσουν για 3 βδομάδες τον Σεμπαστιάν Παλάσιος ο οποίος υπέστη θλάση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν άρχισε με τον καλύτερο τρόπο το 2024 για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Σεμπάστιαν Παλάσιος μένει εκτός για τρεις εβδομάδες λόγω τραυματισμού χάνοντας τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ενώ μια κάκωση κρατά και τον Μπαρτ Σένκεφελντ εκτός του αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

O Παλάσιος θα είναι εκτός από τα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο στις 10 και 17 Ιανουαρίου, αλλά και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα στις 14 Ιανουαρίου.

Όσον αφορά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα δεν είναι σίγουρο αν θα προλάβει, καθώς ακόμα δεν έχει οριστεί η ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού.

Εκτός με τραυματισμό από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (που θα το χάσει φυσικά και ο Παλάσιος) θα είναι και ο Μπαρτ Σένκεφελντ, με τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό που χθες προπονήθηκε, σήμερα υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στους Ηπειρώτες. Στον αντίποδα προπονήθηκαν κανονικά οι Τζούρισιτς και Τσέριν.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X