«Ήταν κοντά στη Νότιγχαμ πριν τον Ολυμπιακό ο Ζέλσον Μαρτίνς»

Ρομάνο: «Ως το 2026 ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό - Κρατάει 10% η Μονακό»
Photo Credits: INTIME

Ο Ζέλσον Μάρτινς όπως αναφέρει Πορτογάλος δημοσιογράφος, ήταν πολύ κοντά στο να υπογράψει με την Νότιγχαμ Φόρεστ πριν τελικά έρθει στον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζέλσον Μαρτίνς όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Πορτογαλία, ήταν κοντά στο να κλείσει στην Νότιγχαμ, πριν τελικά καταλήξει στο Λιμάνι.

Ένας γνωστός Πορτογάλος δημοσιογράφος, ο Μπρούνο Αντράντε, μίλησε για την επικείμενη μεταγραφή των «ερυθρολεύκων» μέσω του λογαριασμού του στο twitter, δίνοντας και μια έξτρα πληροφορία που δεν είχε γίνει γνωστή.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως ο Μαρτίνς ήταν πολύ κοντά να αποχωρήσει με προορισμό τη Νότιγχαμ Φόρεστ, όταν ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε στην υπόθεση και κατάφερε να «κλείσει» αυτός τον παίκτη.

Θυμίζουμε πως, με τη Μονακό ο Ίβηρας εξτρέμ έχει καταγράψει 129 συμμετοχές με 16 τέρματα και 14 ασίστ, ενώ φυσικά είναι διεθνής με την εθνική Πορτογαλίας, αγωνιζόμενος σε 21 ματς.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X