Χόντσον: «Δεν με νοιάζουν οι φήμες για Κούπερ, δουλεύω 47 χρόνια και έχω εκπληκτικό βιογραφικό»

Χόντσον: «Δεν με νοιάζουν οι φήμες για Κούπερ, δουλεύω 47 χρόνια και έχω εκπληκτικό βιογραφικό»
Photo Credits: INTIME

Ο Ρόι Χόντσον ρωτήθηκε για τη σεναριολογία που φέρνει τον Στιβ Κούπερ έτοιμο να τον διαδεχτεί στον πάγκο της Κρίσταλ Πάλας και έδωσε μία αφοπλιστική απάντηση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ματς της Κρίσταλ Πάλας με την Μπρέντφορντ είχε το χαρακτήρα τελικού για τους αετούς καθώς προέρχονταν από εννέα ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη και το φινάλε τους βρήκε ανακουφισμένους, αφού επικράτησαν με σκορ 3-1 στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι για την 20η αγωνιστική της Premier League και άφησαν για λίγο στην άκρη τα σενάρια περί αλλαγής στην τεχνική ηγεσία.

Αυτά θέλουν τον Ρόι Χόντσον να αποχαιρετάει τους πρωτευουσιάνους και να παίρνει τη θέση του ο Στιβ Κούπερ, που έμεινε ελεύθερος πριν λίγο καιρό από την Νότιγχαμ, με τον πολύπειρο προπονητή να ερωτάται πάντως για την έντονη φημολογία και να δίνει μία κλασάτη απάντηση.

«Είμαι 76 ετών. Δουλεύω εδώ και 47 χρόνια, έχω ένα εκπληκτικό βιογραφικό και έχω τιμηθεί από το Τάγμα της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.

Συνεπώς η τελική μου απάντηση είναι πως δεν με ενδιαφέρουν τα σενάρια που μοιάζουν μάλιστα να δείχνουν έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό μου», είπε ο Χόντσον, που έχει αυτή τη στιγμή τους αετούς στο +6 από την τελευταία τριάδα της βαθμολογίας.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X