Αποθέωσε τον Πέρεθ ο Αντσελότι

Αποθέωσε τον Πέρεθ ο Αντσελότι
Photo Credits: INTIME

Ο Κάρλο Αντσελότι αποθέωσε τον Φλορεντίνο Πέρεθ, τονίζοντας πως έχει πετύχει πράγματα που δεν τα έχει καταφέρει κανείς στο ποδόσφαιρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, για τον ισχυρό άνδρα της ομάδα Φλορεντίνο Πέρεθ, ενώ τόνισε πως έχει πετύχει απίστευτα πράγματα στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Τον θεωρώ έναν αρχηγό της οικογένειας και έναν άνθρωπο που στο ποδόσφαιρο έχει πετύχει όσα δεν έχει μπορέσει να κατακτήσεις κανείς άλλος.

Συνεχίζει να έχει ένα πολύ ισχυρό κίνητρο επειδή είναι ο πρώτος οπαδός αυτού του συλλόγου. ΄Ηταν από μικρό παιδί και αυτό του επιτρέπει να τρέφει μία ξεχωριστή αγάπη για αυτή τη φανέλα.

Κρατάει τον σύλλογο στην κορυφή. Αυτό που έχει κάνει τα τελευταία 20 χρόνια είναι πολύ σημαντικό για την Ρεάλ, όπως ακριβώς και αυτό που έκανε ο Σαντιάγο Μπερναμπέου τον προηγούμενο αιώνα, τη δεκαετία του ’50

Έχει μεγάλο μέλλον. Το παρελθόν έχει ήδη γραφτεί και εμείς τώρα γράφουμε το παρόν. Το κυριότερο είναι πως έχει μέλλον με μία ομάδα πολύ νέα και με παίκτες με μεγάλο ταλέντο.

Θα είναι επιτυχημένο το μέλλον αυτού του συλλόγου, όπως ήταν το παρελθόν και όπως είναι το παρόν του. Με τη γενιά των νέων παικτών που αναδύονται, το μέλλον της Ρεάλ θα είναι γεμάτο επιτυχίες».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X