Η Γιουνάιτεντ δεν ενεργοποίησε την οψιόν επέκτασης στο συμβόλαιο του Βαράν!

Η Γιουνάιτεντ δεν ενεργοποίησε την οψιόν επέκτασης στο συμβόλαιο του Βαράν!
Photo Credits: INTIME

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» σπρώχνουν στην πόρτα της εξόδου τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό, αφού βρίσκουν το «βαρύ» συμβόλαιό του ασύμφορο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ραφαέλ Βαράν αμείβεται από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 340 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα, με τους ιθύνοντες των «Κόκκινων Διάβολων» να θεωρούν το συγκεκριμένο ποσό υπερβολικό.

Η συμφωνία του έμπειρου στόπερ με την Γιουνάιτεντ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο οι Άγγλοι διατηρούν το δικαίωμα μονομερούς επέκτασης για ακόμη έναν χρόνο, παίρνοντας την απόφαση να μην ενεργοποιήσουν την ρήτρα.

Οι επιτελείς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένοι να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Γάλλο αμυντικό, προκειμένου να υπογράψουν νέα συμφωνία με χαμηλότερες αποδοχές.

Από την πλευρά του ο Βαράν γνωρίζει ότι από την 1η Ιανουαρίου μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει ως ελεύθερος και για την ώρα τηρεί στάση αναμονής εξετάζοντας όλες τις διαθέσιμες επιλογές που έχει.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X