Μεγάλο διπλό για τους Κινγκς στο Μέμφις - Στα... ρηχά ο Βεζένκοφ

Μεγάλο διπλό για τους Κινγκς στο Μέμφις - Στα... ρηχά ο Βεζένκοφ
Photo Credits: INTIME

Οι Σακραμέντο Κινγκ άλωσαν την έδρα των Μέμφις Γκρίζλις επικρατώντας με 123-92. Τρίλεπτη συμμετοχή για τον Σάσα Βεζένκοφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι «Βασιλιάδες» κυριάρχησαν από την αρχή απέναντι στους Γκρίζλις, φτάνοντας με άνεση στη νίκη, έχοντας σε τρομερή κατάσταση του Μονκ, Φοξ και Σαμπόνις.

Ο Μαλίκ Μονκ είχε 27 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ, με τον ΝτεΆρον Φοξ να σημειώνει 24 πόντους, έχοντας ακόμη 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Κυρίαρχος ο Ντομάντας Σαμπόνις με 13 πόντους, 21 ριμπάουντ και 12 ασίστ!

Όσον αφορά τον Σάσα Βεζένκοφ, ο Βούλγαρος φόργουορντ, αγωνίστηκε μόλις για τρία λεπτά, όταν είχε κριθεί το ματς, σημειώνοντας δύο πόντους, ενώ είχε στο ενεργητικό του και 1 ριμπάουντ.

Κορυφαίος για τους Γκρίζλις ήταν ο Ντέσμοντ Μπέιν που είχε 17 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ, με τον Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 18 πόντους.

 

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X