Ολυμπιακός: Υπολογίζει στον Γουόκαπ ο Μπαρτζώκας με Αρμάνι Μιλάνο

Ολυμπιακός: Υπολογίζει στον Γουόκαπ ο Μπαρτζώκας με Αρμάνι Μιλάνο
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός δεν θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τόμας Γουόκαπ την Τρίτη (2/1) απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός δεν θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τόμας Γουόκαπ την Τρίτη (2/1) απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, για την 18η αγωνιστική της Euroleague, αφού ο τραυματισμός του στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη νωρίτερα σήμερα (31/12) δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο Αμερικανός γκαρντ Τόμας Γουόκαπ τραυματίστηκε στον αστράγαλο έπειτα από μονομαχία με τον Χάρελ στα 03:48” πριν από το τέλους του πρώτου δεκαλέπτου. Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ έκαναν λόγο για ελαφρύ διάστρεμμα και αρχικά η συμμετοχή του στον αγώνα της Τρίτης (2/1) με την Αρμάνι Μιλάνο κρινόταν αμφίβολη. Ο Ουόκαπ δεν επέστρεψε στον αγώνα, μετά τον τραυματισμό του, αλλά μετέβη στ’ αποδυτήρια και ξεκίνησε θεραπεία υπό την επίβλεψη του γιατρού του Ολυμπιακού.

Λίγη ώρα αργότερα, από τον Ολυμπιακό προέκυψε πως ο Τόμας Ουόκαπ θα είναι στη δωδεκάδα απέναντι στο σύνολο του Έτορε Μεσίνα, έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X