«Ο Μπακασέτας δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του»

«Ο Μπακασέτας δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του»
Photo Credits: INTIME

Τα πάντα είναι ανοικτά για το μέλλον του Μπακασέτα που σύμφωνα με τους Τούρκους δεν έχει λάβει ακόμα καμία απόφαση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ώρα που τα δημοσιεύματα στην Τουρκία ανέφεραν πως η Τράμπζονσπορ έχει βρει τον αντικαταστάτη του Μπακασέτα, ο οποίος αποχωρεί οριστικά από την Τραπεζούντα, το μεσημέρι σε τηλεοπτική του A Spor ανέφεραν πως τα πάντα είναι ανοικτά.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα ένα-ένα… Κατ’ αρχήν η σημερινή μέρα έχει το όνομα του Τάσου Μπακασέτα σ’ όλα τα ρεπορτάζ της Μπεσίκτας. Η «καρά καρτάλ», όπως προκύπτει, βλέπει πολύ ζεστά τον αρχηγό της Εθνικής, τον θέλει, ενώ να μην ξεχνάμε πως έχει αναπτυχθεί εντόνως και το σενάριο της ανταλλαγής με τον Ροσιέ.

Το πρωί η Fanatik έγραψε πως ο Μπακασέτας αποχωρεί από την Τράμπζονσπορ επισημαίνοντας πως η στην ομάδα της Τραπεζούντας έχουν ήδη ψαχτεί για τον αντικαταστάτη του. Κι αυτός είναι ο Μπάρτοζ Σλιζ της Λέγκια Βαρσοβίας, έχοντας κάνει και κρούση μάλιστα στον μάνατζερ του 24χρονου μεσοεπιθετικού.

Λίγο αργότερα, όμως, ήρθε το ρεπορτάζ στο τηλεοπτικό δίκτυο A Spor. Εκεί, λοιπόν, αναφέρθηκε πως η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται για τον «Μπάκα» τονίζοντας τα γνωστά. Ότι δηλαδή έχει απορρίψει προτάσεις ανανέωσης από την Τράμπζονσπορ και ψάχνεται να αποχωρήσει. Αλλά ταυτόχρονα υπογραμμιζόταμν πως «ο Μπακασέτας δεν έχει πάρει ακόμη απόφαση για το μέλλον του».

Και όλα αυτά τη στιγμή που δεδομένα ο Παναθηναϊκός του Τερίμ θα ήθελε να κάνει τη μεταγραφή αναγνωρίζοντας, ωστόσο, τις δυσκολίες τόσο στο οικονομικό σκέλος όσο και στα «θέλω» του ποδοσφαιριστή που πρόσφατα υπογράμμιζε πως θέλει να παίξει σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με ένα καλό συμβόλαιο.

Δείτε το tweet:

Πηγή: sdna.gr

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X