Λεμπρόν: «Ακόμη και ο Στίβι Γουόντερ θα έβλεπε ότι δεν πατάω...» (VIDEO)

Λεμπρόν: «Ακόμη και ο Στίβι Γουόντερ θα έβλεπε ότι δεν πατάω...» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Καυστικός αλλά και έξαλλος ήταν ο Λεμπρόν Τζέιμς μετά την ήττα των Λέικερς από τους Τίμπεργουλβς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εμφανώς έξαλλος παρουσιάστηκε ο ο Λεμπρόν Τζέιμς με την απόφαση των διαιτητών να μετρήσουν το τρίποντο που θα ισοφάριζε ως σουτ δύο πόντων.

Όπως εξήγησαν ο πρώτος διαιτητής, Τόνι Μπράδερς στο τέλος του ματς, το σουτ είχε δοθεί από την αρχή ως δίποντο και η παρακολούθηση του βίντεο δεν τους έκανε να αλλάξουν απόφαση. Αν το σουτ μετρούσε για τρεις, οι Λέικερς θα ισοφάριζαν τους Τίμπεργουλβς (107-107) με σχεδόν τρία δεύτερα στο ρολόι.

«Είναι προφανώς τρίποντο. Το πόδι μου ήταν πίσω από τη γραμμή. Μπορείς να δεις το διάστημα ανάμεσα στο πόδι μου και τη γραμμή. Ακόμη και ο Στίβι Γουόντερ μπορούσε να το δει. Κάποιος στο Σέκακους (όπου είναι το replay center του ΝΒΑ) τρώει το σάντουιτς του», είπε ο Τζέιμς, χρησιμοποιώντας το όνομα του τυφλού καλλιτέχνη Στίβι Γουόντερ για να καταστήσει πόσο λάθος θεωρεί την απόφαση.

Λίγο αργότερα, στο λογαριασμό του στο Instagram, αποφάνθηκε, με σαρκασμό, πως ήταν ένα «Εκπληκτικό δώρο γενεθλίων».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X