Τερίμ: «Θέλουμε να πάρουμε στον Παναθηναϊκό τον Μπακασέτα» (ΦΩΤΟ)

Τερίμ: «Θέλουμε να πάρουμε στον Παναθηναϊκό τον Μπακασέτα» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το παίρνει πάνω ο Τερίμ για Μπακασέτα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Τούρκων με τη Millyet να επικαλείται δήλωση του 70χρονου τεχνικού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Milliyet, ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού θέλει σαν τρελός τον αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας στο «τριφύλλι» και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ «ο Τερίμ βρίσκεται σε επαφή τόσο με την Τράμπζονσπορ όσο και με τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να γίνει η μεταγραφή».

Στο ίδιο ρεπορτάζ, μάλιστα, αναφέρεται πως ο Τερίμ στο περιθώριο της παρουσίασης του από τον Παναθηναϊκό δήλωσε ότι θα ήθελε να δει τον Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό και μάλιστα φιλοξενείται δήλωσή του, όπου ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού φέρεται να έχει πει ότι «θέλουμε να φέρουμε τον Μπακασέτα.

Να θυμίσουμε, βέβαια, πως ο Τερίμ στην χθεσινή του παρουσίαση για τα μεταγραφικά ζητήματα και τον Μπακασέτα επισήμανε: ««Από 1η Ιανουαρίου ξεκινούν οι μεταγραφές. Με τον τεχνικό διευθυντή συζητάμε αυτά τα θέματα. Αν θα υπάρχει κάτι που ενδιαφερόμαστε είναι καλύτερο να το ακούσετε από εμάς. Κάνουμε συζητήσεις, δεν έχουμε καταλήξει κάπου. Πριν γνωρίσω την ομάδα μου δεν θέλω να κάνω μεταγραφή. Τους εμπιστεύομαι. Έχουν περάσει τρεις μέρες. Όλες τις πληροφορίες τις παίρνω από τον κύριο Γιάννη. Να μην ανησυχεί κανείς αν δούμε ότι χρειαζόμαστε έναν παίκτη. Έχουμε δύο στόπερ τραυματίες. Έχει συμβεί να βάλω τους παίκτες σε άλλες θέσεις. Αν δούμε ότι έχουμε ανάγκη τότε θα δούμε τι θα κάνουμε γι’ αυτό. Δεν υπάρχει χώρα στη μεταγραφή. Είτε από Τουρκία είτε από άλλη χώρα θα το προχωρήσουμε. Ο Μπελχάντα είναι πολύ σημαντικός παίκτης, αλλά από όσο ξέρω θα πάει στο Κατάρ. Για πρώτη φάση θέλουμε να δούμε την ομάδα μας, να δω ποιους θέλω να κρατήσω και μετά θα προχωρήσουμε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το ρεπορτάζ:

Τερίμ: «Θέλουμε να πάρουμε στον Παναθηναϊκό τον Μπακασέτα» (ΦΩΤΟ)

Πηγή: SDNA

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X