Δώστε του το MVP: Ο Γιάννης με νέα 30αρα οδήγησε τους Μπακς στη νίκη κόντρα στους Καβαλίερς

Δώστε του το MVP: Ο Γιάννης με νέα 30αρα οδήγησε τους Μπακς στη νίκη κόντρα στους Καβαλίερς
Photo Credits: INTIME

Ο Έλληνας σούπερ σταρ συνεχίζει με το πόδι πατημένο στο γκάζι και με ένα γεμάτο double-double οδήγησε τους Μπακς σε νίκη-ανατροπή κόντρα στους Καβαλίερς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 34 πόντους, 16 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 37 λεπτά συμμετοχής, με 14/21 δίποντα και 6/7 βολές, έχοντας ποσοστά πάνω από το 60%.

Τα «Ελάφια» μπορεί να μην μπήκαν καλά στην αναμέτρηση, όμως διατηρούσαν επαφή με το σκορ και στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησαν την επική αντεπίθεσή τους, φτάνοντας στην 24η νίκη τους την φετινή σεζόν.

Οι Καβαλίερς προηγήθηκαν με 59-52 στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο τρίτο δωδεκάλεπτο οι Μπακς ήταν αφηνιασμένοι και με επί μέρους 21-40 ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση, παίρνοντας τα ηνία του αγώνα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του άντεξαν στο φινάλε την αντεπίθεση των Καβαλίερς που ήταν απελπιστικά άστοχοι από το τρίποντο (6/43, 14%), με τα «Ελάφια» να φεύγουν με ένα μεγάλο διπλό από το Κλίβελαντ.

Πολύ καλό ματς για τους Μπακς έκανε και ο Ντάμιαν Λίλαρντ που είχε 31 πόντους, 2 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ για τους Καβαλίερς ηγήθηκε για ακόμη ένα ματς ο Ντόνοβαν Μίτσελ με 34 πόντους, 6 ριμπάουντ και 9 ασίστ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X