Ολυμπιακός: Στη λίστα του Καρβαλιάλ ο Όρτα της Μπράγκα

Ολυμπιακός: Στη λίστα του Καρβαλιάλ ο Όρτα της Μπράγκα
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, στο στόχαστρο του Κάρλος Καρβαλιάλ βρίσκεται ο Αντρέ Όρτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενίσχυση στη μεσαία γραμμή κοιτάει να κάνει ο Κάρλος Καρβαλιάλ, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να κοιτάει προς την πορτογαλική αγορά και συγκεκριμένα, την περίπτωση του Αντρέ Όρτα.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της «A Bola», ο χαφ της Μπράγκα φαίνεται πως είναι στη μεταγραφική λίστα του Καρβαλιάλ, για την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, ενώ στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρετε πως έχει γίνει πρόταση δανεισμού για έξι μήνες.

Ο 27χρονος χαφ μετράει 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ ενώ βρίσκεται από το 2019 στην Μπράγκα όταν και αποκτήθηκε έναντι τριών εκατ. ευρώ από την LA FC.

Από εκεί και πέρα, με την Μπράγκα μετράει συνολικά 218 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό δέκα γκολ και 28 ασίστ, με τις 79 από αυτές (2 γκολ, 6 ασίστ) να είναι με τον Κάρλος Καρβαλιάλ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X