Γιασικεβίτσιους για Μπαρτσελόνα: «Ήταν μια άσχημη διαδικασία»

Γιασικεβίτσιους για Μπαρτσελόνα: «Ήταν μια άσχημη διαδικασία»
Photo Credits: INTIME

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για την παρουσία του στον πάγκο των Καταλανών, η οποία δεν του άφησε όμορφες αναμνήσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, σε κανάλι της τουρκικής τηλεόρασης, αναφέρθηκε και στην παρουσία του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Και με τα λεγόμενά του προκάλεσε αίσθηση μιας και τόνισε πως η όλη διαδικασία ήταν… άσχημη, παρά τα πρωταθλήματα που κατέκτησε, τα Κύπελλα αλλά και τις παρουσίες σε Final-4.

«Είμαι χαρούμενος με την παρουσία μου στην Μπαρτσελόνα γιατί η δουλειά έγινε. Όμως είμαι απίστευτα στεναχωρημένος που δεν τα καταφέραμε στο Final-4 γιατί η Μπατσελόνα είναι μια ομάδα που πρέπει να βρίσκεται συνεχώς στις 2 πρώτες θέσεις και να παίζει συνέχεια σε τελικούς. Καταφέραμε παράλληλα να βγάλουμε νέους παίκτες, να εξελίξουμε παίκτες όπως ο Γιοκουμπάιτις, ο Ντα Σίλβα, ο Εντζάι».

Όμως ο Λιθουανός δε δίστασε να αποκαλύψει και την… άλλη πλευρά του νομίσματος. «Η όλη διαδικασία όμως ήταν πολύ άσχημη. Και νομίζω αρκεί αυτό που είπα. Δε θέλω να πω κάτι περισσότερο πάνω σε αυτό. Στο τέλος η διαδικασία με αυτούς ήταν άσχημη» είπε χαρακτηριστικά αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές προς τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X