ΑΕΚ: Έπαιξαν και έκαναν «πάσα στο χαμόγελο» τα κορίτσια των ακαδημιών βόλεϊ

ΑΕΚ: Έπαιξαν και έκαναν «πάσα στο χαμόγελο» τα κορίτσια των ακαδημιών βόλεϊ

Η ΑΕΚ συμμετείχε στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Φοίβος Μελισσίων με σκοπό την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με πολλά παιδικά χαμόγελα και όρεξη για παιχνίδι πραγματοποιήθηκε για 3η χρόνια το φιλανθρωπικό τουρνουά μίνι- βόλεϊ με τον τίτλο « Κάνουμε πάσα στο χαμόγελο» το οποίο διοργάνωσε ο Φοίβος Μελισσίων με την συμμετοχή και των ακαδημιών βόλεϊ της ΑΕΚ.

Τα τμήματα μίνι και τα προαγωνιστικά της «Ένωσης» έδωσαν δυναμικό παρών υπό τη συνοδεία του προπονητή τους, Θανάση Ηλιόπουλου. Οι μικρές είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία συμβάλλοντας επίσης από την μεριά τους στον σημαντικό σκοπό του τουρνουά. Ειδικά για τις μικρές αθλήτριες που τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο άθλημα ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία έχοντας την δυνατότητα να παίξουν με άλλες ομάδες και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους μετά από μήνες προπονήσεων.

Άριστη και η φιλοξενία της ομάδας του Φοίβου Μελισσίων που ευχαρίστησε από την πλευρά του όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος με ανακοίνωση του: «Πρόθεση μας να γίνει θεσμός αυτό το τουρνουά και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μαζεύτηκαν αρκετά είδη πρώτης ανάγκης και χρήματα που θα δοθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού στα Μελίσσια ! Στο διήμερο αυτό τουρνουά μας τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλγαρέλη Μαρία (Εκπρόσωπος του Χαμόγελο του Παιδιού), Κοσμοπούλου Νατάσα(Νέα Δήμαρχος Πεντέλης), Μπάρκας Θανάσης(Τοπικός Σύμβουλος Δήμου Πεντέλης στον τομέα Αθλητισμού- Πολιτισμού), Λάλος Ιωάννης και Λουκάς Μακρής (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Πεντέλης). Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις ομάδες του Παναθηναϊκού , Ολυμπιακού , ΑΕΚ, Δεξαμενή Μεταμόρφωσης, Άνοιξης, Ηρακλή Κηφισιάς, Παπάγου, Νίκης Αμαρουσίου, Γαλάτσι, Πανερυθραϊκού και Κτησιφών Παιανίας για την συμμετοχή τους! Αυτά τα Χριστούγεννα κάντε όλοι μια πάσα στο χαμόγελο του παιδιού ! Αξίζει».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X