Και τώρα, η ΑΕΚ και οι τρεις τους!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου κάνει ένα… μάζεμα πριν μπούμε στο κυρίως μενού με φουλ μπάλα και μεταγραφές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγο ακόμα και βγαίνουμε στο φως. Κλείνει σταδιακά αυτή η περίοδος της διακοπής του πρωταθλήματος (μάλλον σε Αγγλία και Ιταλία δεν ξέρουν και παίζουν μπάλα ενδιαμέσως των γιορτών) και επιστρέφουμε σε κανονικούς ρυθμούς. Αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε που κάθεται η μπίλια λίγο πριν την τελική ευθεία, για την ΑΕΚ αλλά και όσους φιλοδοξούν να την αποκαθηλώσουν από την κορυφή του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

Βρισκόμαστε σε μια ιδιαίτερη συγκυρία. Ουδείς έχει προχωρήσει σε μεταγραφικές κινήσεις. Η ΑΕΚ μετρά επιστροφές από τραυματισμούς και σταθμίζει τις απώλειες που θα έχει λόγω εθνικών ομάδων. Ο Παναθηναϊκός ψάχνει τη νέα ισορροπία του μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Ο ΠΑΟΚ τρόπο να παραμείνει στην τρομερή κατάσταση που βρισκόταν προ της διακοπής. Και βέβαια ο Ολυμπιακός, που γκρινιάζει για τα πάντα και ετοιμάζεται για μισή ντουζίνα κινήσεις.

Είναι πρωτόγνωρο αναμφίβολα, να ξεκινά το ουσιαστικά δεύτερο μισό της σεζόν με τις τέσσερις ομάδες σε τόσο κλειστή διαφορά μεταξύ τους. Είναι φανερό, πως κανείς δεν ξεχωρίζει τόσο, ώστε να θεωρεί πως έχει τον πρώτο λόγο. Αρα, ο τελικός νικητής θα είναι εκείνος που θα εμφανιστεί πιο δυνατός, πλήρης και έτοιμος στο κρίσιμο διάστημα που ξεκινά από τις 3 Γενάρη και θα κρατήσει για καιρό. Θα έχει πολύ τζόγο από εδώ και πέρα, θα δούμε πολλά και με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο πιο μεγάλος αντίπαλος είναι ο Παναθηναϊκός

Οφείλω να πω, ότι αν πριν τη διακοπή θεωρούσα μεγαλύτερο ανταγωνιστή της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα τον Παναθηναϊκό, έπειτα απ’ όσα συνέβησαν με Αλαφούζο, Τερίμ, Γιοβάνοβιτς και μια δόση από… Ατζούν, το μετράω επί δύο. Εκτιμώ πως βλέπετε οι περισσότεροι, ότι πολύ γρήγορα τα κλάματα για τον Γιοβάνοβιτς περνούν στο παρελθόν και πλέον όλοι στρέφονται στην επόμενη μέρα. Ο Αλαφούζος αποφάσισε να το πάρει πάνω του και αυτό τον κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο αντίπαλο για την νταμπλούχο.

Τι εννοώ; Οσο ο Αλαφούζος κινούνταν στην comfort zone που λένε και στο χωριό μου, που του προσέφερε ο Γιοβάνοβιτς, ήταν ένας προβλέψιμος αντίπαλος. Απαντες γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται τις προνομιακές σχέσεις με την κυβέρνηση, φαίνεται καθαρά πως έχει βρει τις άκρες του σε όλα τα πεδία (δίχως μάλιστα να τρώει και καμία λέζα) και πλέον δείχνει πως θα τα παίξει όλα για όλα για το πρωτάθλημα. Συνυπολογίστε πως έχει μια αρκετά καλή ομάδα, στο δικό μου μυαλό είναι ο πλέον σοβαρός αντίπαλος.
ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

Για τον ΠΑΟΚ, παρά το προσωρινό προβάδισμα, δεν έχω την εκτίμηση πως θα αντέξει ως το φινάλε. Βέβαια, θα είναι ομάδα που μπορεί να διαδραματίσει ρυθμιστικό ρόλο, καθώς έχει και όλα τα μεγάλα ματς εντός στον δεύτερο γύρο, ενώ έδειξε πως μπορεί να πάρει αποτελέσματα παντού, αν εξαιρέσω τη Νέα Φιλαδέλφεια τον τελευταίο χρόνο. Δυνατός στο παιχνίδι, αλλά δεν θεωρώ πως θα το πάει μέχρι το φινάλε.

Για τον Ολυμπιακό τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ψάχνει ξανά νέα αρχή, αλλά βλέπω πως το βασικό μέλημα είναι η εύρεση δικαιολογίας. Αρχισαν να πέφτουν οι… σφαίρες για εγκληματικές οργανώσεις, έχει βγει στα χαρακώματα με την κυβέρνηση, έχει εύκολα την αντίδραση στα πάντα. Νομίζω πως το πάει περισσότερο ως κίνημα διαμαρτυρίας και μπαχαλοποίησης, ενώ παράλληλα προσπαθεί να κερδίσει εντυπώσεις ξανά στις μεταγραφές.

Η ΑΕΚ και οι μεταγραφές της

Διαβάστε τη συνέχεια

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X