Ατλέτικο Μαδρίτης: Στα ραντάρ της ο φορ της Χιρόνα

Ατλέτικο Μαδρίτης: Στα ραντάρ της ο φορ της Χιρόνα
Photo Credits: INTIME

Τον Αρτέμ Ντόβμπικ έχει στην λίστα της η Ατλέτικο Μαδρίτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία εξαιρετική χρονιά κάνει στην Χιρόνα ο Αρτέμ Ντόβμπικ, έχοντας μέχρι στιγμής  12 γκολ και 6 ασίστ σε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ουκρανός φορ, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι πέρασε και από τα ελληνικά γήπεδα με τη φανέλα της Ντνίπρο, έχει κεντρίσει ήδη το ενδιαφέρον των κορυφαίων κλαμπ με μία εξ αυτών μάλιστα να καλοβλέπει την περίπτωση του για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο λόγος για την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία παρά το γεγονός είναι απόλυτα ικανοποιημένη από τους Αλβάρο Μοράτα και Αντουάν Γκριεζμάν ψάχνεται και για άλλη μία λύση με ορίζοντα το μέλλον.

Ο Ντόβμπικ υπέγραψε με τη Χιρόνα συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2028 και ήδη έχει εκτοξεύσει τη χρηματιστηριακή του αξία στα 30.000.000.

Η ισπανική ομάδα ούτε που θέλει να ακούει τα σενάρια αποχώρησης του από τώρα ενώ ακόμα κι αν αυτό συμβεί δεν πρόκειται να πει “ναι” σε ένα ποσό μικρότερο της αξίας του εν λόγω ποσού.

Θυμίζουμε πως η Χιρόνα έβγαλε από τα ταμεία της για την περίπτωση του ένα ποσό λίγο κάτω από τα 8.000.000 ευρώ για το 75% των δικαιωμάτων του καθώς η Ντνίπρο κράτησε το υπόλοιπο 25% για μελλοντική πώληση.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X