ΑΕΚ: Επιστρέφει ο «μάγος» Φερνάντες - Προπονήθηκε πρώτη φορά με την υπόλοιπη ομάδα!

ΑΕΚ: Επιστρέφει ο «μάγος» Φερνάντες - Προπονήθηκε πρώτη φορά με την υπόλοιπη ομάδα!
Photo Credits: INTIME

Ευχάριστα νέα για τον Πάολο Φερνάντες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάνω από πέντε μήνες έχουν περάσει από το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη ο Πάολο Φερνάντες, με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ να ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς στα Σπάτα με στόχο την έπιστροφή του στην δράση.

Σήμερα έγινε μάλιστα και το πιο μεγάλο βήμα που έχει κάνει ως τώρα καθώς προπονήθηκε για πρώτη φορά με την υπόλοιπη ομάδα. Είναι κάτι πολύ θετικό στον δρόμο για την επιστροφή του, όμως το πότε θα είναι έτοιμος να παίξει ξανά σε αγώνα δεν μπορεί να είναι ακόμα σαφές.

Η αποθεραπεία του μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ εξελισσόταν πολύ καλά και μάλιστα ανέβαζε συχνά βίντεο δείχνοντας πως δοκιμάζει ξανά με την μπάλα, ενώ πατούσε όλο και περισσότερο γήπεδο.

Σε όλες τις αναρτήσεις του δείχνει την ανυπομονησία που έχει για να επιστρέψει στην δράση. Είναι άλλωστε ένας παίκτης που έχει περάσει πολλά στην καριέρα του και πάντα επιστρέφει δυνατότερος.

Πλέον φαίνεται πως έχει μπει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X