ΑΕΚ: Προχωράει για ακραία και διαγώνια!

Εικόνες από το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει ρίξει το βάρος στην απόκτηση δύο αθλητριών που θα αντικαταστήσουν τις Πάσκοβα και Νικόλοβα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανανεωμένη αναμένεται να παρουσιαστεί στην επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα η «Ένωση» θα προχωρήσει τουλάχιστον σε δύο αλλαγές ενώ ακόμα παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει και τρίτη μεταγραφή. Πιο αναλυτικά η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση μιας ακραίας που θα καλύψει το κενό της Μιροσλάβα Πάσκοβα καθώς και μια διαγώνια στη θέση της Μέρελιν Νικόλοβα η οποία επίσης αναμένεται να ακολουθήσει τον δρόμο της εξόδου. Η αθλήτρια δεν έπεισε με την απόδοση της και η ΑΕΚ αναζητά κάτι καλύτερο για να μπορέσει να παραμείνει σε τροχιά πρωταθλητισμού και να διεκδικήσει τίτλους μέχρι τέλους. Σε ότι αφορά την διαγώνια θα προέρχεται σίγουρα από την ξένη «αγορά» με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η διοίκηση έχει εντοπίσει την αθλήτρια που την ενδιαφέρει.

Σε ότι αφορά την ακραία ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί αν θα είναι ξένη η θα βρεθεί κάτι αξιόλογο στην εγχώρια «αγορά». Και αυτή η περίπτωση ωστόσο θα προχωρήσει άμεσα έτσι ώστε στην επανέναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα να είναι έτοιμη. Από κει και πέρα ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν αυτές οι δύο θα είναι και οι μοναδικές μεταγραφές μετά βέβαια και από αυτή της Στάικου ή θα υπάρξει και άλλη αποχώρηση ξένης. Όλα αυτά πάντως θα δρομολογηθούν άμεσα καθώς στις 6 Ιανουαρίου η ΑΕΚ ξεκινάει τις υποχρεώσεις της απέναντι στη Λαμία. Να θυμίσουμε πως οι «κιτρινομαυρες» ολοκλήρωσαν τον Α’ Γύρο του Πρωταθλήματος στην 4η θέση με 22 βαθμούς, 5 μακριά από την κορυφή.

 

 

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X