Έπιασε δουλειά για τον Ολυμπιακό ο Κούγιας - Στο ΔΣ της Super League για την υπόθεση των στημένων

Έπιασε δουλειά για τον Ολυμπιακό ο Κούγιας - Στο ΔΣ της Super League για την υπόθεση των στημένων
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Πρώτη» του Αλέξη Κούγια στο διοικητικό συμβούλιο της Super League, που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης 27/12, ως αντιπρόεδρος και εκπρόσωπος του Ολυμπιακού.

Αρχικά, ζήτησε να παραστεί η Super League προς υποστήριξη κατηγορίας κατά όλων των εμπλεκομένων φυσικών προσώπων που θα κατηγορηθούν γιατί διέπραξαν κακουργηματικές πράξεις και εμπλέκονται στο σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού και στημένων αγώνων.

Όπως είπε, την δικογραφία την έχει στα χέρια του από τον Αύγουστο, ο Εισαγγελέας Ποινικής Διώξεως Αθηνών και Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας κ. Σπυρόπουλος. «Από τον Αύγουστο μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κάτι για αυτή την τεράστια για το ποδόσφαιρο υπόθεση. Ο Ολυμπιακός προτείνει να παραστεί η Super League προς υποστήριξη κατηγορίας σε αυτή την υπόθεση και όλοι οι ιδιοκτήτες πρέπει να πάρουν θέση για να δει ο κόσμος ποιος θέλει την πραγματική κάθαρση του ποδοσφαίρου», υποστήριξε. Σε ότι αφορά τις εκλογές, ζήτησε επίσης να γίνει άμεσα προσδιορισμός των επόμενων εκλογών για να υπάρξει πρόεδρος στον συνεταιρισμό και παρουσία στην ΕΠΟ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X