Πεπ Γκουαρντιόλα: «Χάρη στην Τσέλσι και τη Ρεάλ γίναμε πρωταθλητές Ευρώπης και κόσμου»

Πεπ Γκουαρντιόλα: «Χάρη στην Τσέλσι και τη Ρεάλ γίναμε πρωταθλητές Ευρώπης και κόσμου»
Photo Credits: INTIME

«Τώρα είναι ωραίο να βλέπεις τα πέντε τρόπαια εκεί και τον κόσμο να βγάζει φωτογραφίες», δήλωσε ο Γκουαρντιόλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Πεπ Γκουαρντιόλα ανέφερε ότι χωρίς καταστροφές όπως αυτή πριν από δύο σεζόν στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» στα ημιτελικά του Champions League, όταν η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να επιστρέψει με επικό τρόπο για να αποκλείσει τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά καιστον χαμένο τελικό από την Τσέλσι,  η ομάδα του δεν θα είχε φτάσει όπου βρίσκεται τώρα, στην κορυφή του κόσμου, έχοντας προηγουμένως πατήσει εκείνη της Ευρώπης.

«Είπα στην ομάδα: ο λόγος που είμαστε εδώ δεν είναι η Κωνσταντινούπολη, δεν είναι η Ίντερ. Ο λόγος που είμαστε εδώ είναι η Μονακό, Λίβερπουλ, Τότεναμ, Λιόν. Είναι ο τελικός με την Τσέλσι που χάσαμε και τα τελευταία λεπτά με τη  Ρεάλ Μαδρίτης.

Πονούσε εκείνη την ώρα αλλά δεν πονάει τώρα. Αυτό μας βοήθησε και μας βοήθησε να κερδίσουμε την Ίντερ. Είναι μια διαδικασία. Οι μεγάλοι σύλλογοι το έχουν συνηθίσει, αλλά για εμάς ήταν νέο, να νιώθουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, να πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε παντού, ότι μπορούμε να κερδίσουμε», διαβεβαίωσε.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ανέφερε επίσης ότι «έχω την αίσθηση ότι η δουλειά έχει ήδη γίνει. Νόμιζα ότι είχε γίνει μετά το Champions League, αλλά δεν είχαμε το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, δεν είχαμε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Τώρα είναι ωραίο να βλέπεις τα πέντε τρόπαια εκεί και τον κόσμο να βγάζει φωτογραφίες».

Και τέλος επiσήμανε ότι «δεν είναι μόνο να φέρεις τον Πεπ και να γίνει αμέσως. Είναι μια διαδικασία για να το αλλάξεις. Άλλες φορές ήμασταν πιο κοντά και άλλες πιο πίσω, αλλά τελικά είναι μια διαδικασία. Εδώ φτάνουμε να τελειώσουμε οκτώ χρόνια δουλειάς με πολλές απογοητεύσεις, αλλά είναι μέρος της ζωής και του αθλητισμού. Μας κάνει να νιώθουμε “εντάξει, πάμε για το τελευταίο” και οι παίκτες το έκαναν ξανά.»

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X