Κίεραν Τρίπιερ: «Η Νιούκαστλ θα ανακάμψει»

Κίεραν Τρίπιερ: «Η Νιούκαστλ θα ανακάμψει»
Photo Credits: INTIME

«Οι ομάδες περνούν πάντα τέτοιες στιγμές, αλλά το ποδόσφαιρο αλλάζει γρήγορα» δήλωσε ο Άγγλος μπακ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Νιούκαστλ απέτυχε να ανταποκριθεί στα στάνταρ της αυτή τη σεζόν, είπε ο δεξιός μπακ Κίεραν Τρίπιερ, προσθέτοντας ότι και η δική του απόδοση δεν ήταν ιδανική, καθώς η ομάδα του γνώρισε την τέταρτη ήττα στους πέντε τελευταίους αγώνες της στην Premier League.

Έχοντας ήδη αποκλειστεί από το Champions League και το League Cup, η Νιούκαστλ γνώρισε εντός έδρας ήττα (3-1) από την Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία βρίσκεται στη 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα, την Τρίτη 26/12.

Ενώ πολλά από τα προβλήματά της ομάδας μπορούν να αποδοθούν στο δύσκολο πρόγραμμα και στην μακρά λίστα τραυματιών, ο Τρίπιερ είπε ότι γνωρίζει ότι δεν έχει αποδώσει όπως θα ήθελε τελευταία.

Την περασμένη εβδομάδα, ο προπονητής της Νιούκαστλ, Έντι Χάου, στάθηκε στο πλευρό του 33χρονου Άγγλου διεθνή μετά τα λάθη του κατά την ήττα τους στον προημιτελικό του League Cup από την Τσέλσι.

«Στα τελευταία παιχνίδια έχουμε ξεφύγει λίγο από τα πρότυπα που έχουμε θέσει τους τελευταίους 18 μήνες», είπε ο Τρίπιερ στο Amazon Prime. «Τα στάνταρ μου έχουν πέσει και οι δικές μου εμφανίσεις δεν ήταν καθόλου καλές. Είχα πολλές αποτυχίες στην καριέρα μου και τώρα απλά πρέπει να συνεχίσω την δουλειά και να συνεχίσω να πιστεύω. Πάντα είχα αυτή την πεποίθηση ότι θα ανακάμψω».

Ο Τρίπιερ δήλωσε σίγουρος ότι η Νιούκαστλ θα επιστρέψει σε καλή αγωνιστική φόρμα. «Είναι πολλά παιχνίδια και το ότι ήμασταν στην Ευρώπη ήταν μια πρόκληση για τον σύλλογο. Η πλειοψηφία των παικτών δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν στο Champions League και ήταν πρόκληση για την ομάδα», είπε. «Είχαμε πολλούς τραυματισμούς, τα παιδιά έδωσαν τα πάντα και δούλεψαν σκληρά ο ένας για τον άλλον, αλλά πρέπει να ξεκινήσουμε δυνατά το δεύτερο μισό της σεζόν. Οι ομάδες περνούν πάντα τέτοιες στιγμές και εμείς περνάμε μία τώρα, αλλά το ποδόσφαιρο αλλάζει γρήγορα και σίγουρα αυτή η ομάδα θα ανακάμψει».

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X