Κλοπ: «Έπρεπε να βάλουμε περισσότερα γκολ»

Κλοπ: «Έπρεπε να βάλουμε περισσότερα γκολ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λίβερπουλ επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Μπέρνλι και πέρασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ με τον Γιούργκεν Κλοπ να δηλώνει ότι οι παίκτες του μπορούσαν να βάλουν και άλλα γκολ.

Η ομάδα του Κλοπ αν και έχασε πολλές ευκαιρίες πήρε το τρίποντο με ένα γκολ στην αρχή κι ένα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο Γερμανός τεχνικός στις δηλώσεις του στάθηκε στη σημασία της νίκης… «Ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις στο τέταρτο παιχνίδι μέσα σε 10 ημέρες, ήταν πραγματικά έντονο. Ό,τι κι αν πιστεύει ο έξω κόσμος, ήταν πραγματικά έντονο και το να έρθουμε εδώ και να παίξουμε το παιχνίδι που παίξαμε είναι απίστευτο. Είναι απίστευτο επίσης ότι δεν βάλαμε περισσότερα γκολ.

Μου άρεσε το παιχνίδι που κάναμε, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι έπρεπε να είχαμε βάλει περισσότερα γκολ. Δεν απογοητεύτηκα, ήταν ξεκάθαρο ότι έπρεπε απλώς να συνεχίσουμε.

Νομίζω ότι την περασμένη εβδομάδα είχαμε πάνω από 80 τελικές στα τρία τελευταία παιχνίδια. Σήμερα, ίσως ξεπέρασαν τις 100 σε τέσσερα ματς, δεν ξέρω. Είναι τρελό και μου αρέσει αυτό.

Πήραμε άξια τρεις βαθμούς θα μπορούσαμε να το κάνουμε πιο εύκολο, αλλά όσο είμαι στη Λίβερπουλ δεν το κάναμε με τον εύκολο τρόπο, οπότε γιατί να το κάνουμε τώρα;» ήταν τα λόγια του Κλοπ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X