Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η... προφητεία του Εβρά στο 2-0 της Άστον Βίλα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η... προφητεία του Εβρά στο 2-0 της Άστον Βίλα
Photo Credits: INTIME

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Άστον Βίλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ζέστη, μια κρύο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τους φιλάθλους της. Σε ένα από τα κορυφαία παιχνίδια της αγωνιστικής περιόδου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να επιστρέψει από την «κόλαση» και να «τουμπάρει» το εφιαλτικό 2-0 του ημιχρόνου απέναντι στην Άστον Βίλα, επικρατώντας τελικά με 3-2 χάρη στον Ράσμους Χόιλουντ που πέτυχε το πρώτο του γκολ σε επίπεδο Premier League.

Λίγοι ήταν ωστόσο που στο ημίχρονο της αναμέτρησης και στο 2-0 της Βίλα, πίστεψαν σε νίκη της Γιουνάιτεντ. Ο Πατρίς Εβρά ωστόσο ήταν ένας από αυτούς και μάλιστα δεν φοβήθηκε να το δηλώσει δημοσίως, στην εκπομπή του Amazon, κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας.

Ο Γάλλος παλαίμαχος μπακ των «κόκκινων διαβόλων» δήλωσε ότι η Γιουνάιτεντ μπορούσε να γυρίσει το παιχνίδι και εάν έδινε περισσότερη βάση στα στημένα δεν θα του έκανε εντύπωση να επικρατήσει τελικά με 3-2, κάτι που τελικά έγινε, με τον Γκαρνάτσο να σκοράρει δύο φορές και τον Χόιλουντ να πετυχαίνει το μεγάλο και κρίσιμο winner της αναμέτρησης.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X